4000-4500 TL sistem toplama

SSD yerine HDD almanızı önermem. Zira Windows 10'da aşırı kanser ediyor. Bir de 200TL gibi bir bütçe aşma durumunuz var mı? Daha iyi bir sistem önerebilirim belki.
Kuzenim için topluyorum ama eski sisteminde bir ssd var diye biliyorum onla idare edebilir.
SSD size her anlamda daha iyi gelir aman SSD'sizlik gibi bir hataya düşmeyin.
Hocam birkaç oyun dışında HDD kullanıyorum ben pek farkı olmuyor GTA 5'de ve windowsta fark ediyor sadece.

PSU:CORSAIR VS SERİSİ (2018 VERSİYON) 550W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ekran kartı:
İşlemci:
SSD:Gigabyte GP-GSTFS31480GNTD 2.5" 480 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
Kasa:
Eksikleri varsa düzeltirseniz sevinirim.😁
RAM?
SSD olarak bu daha iyi olur:

Bu fiyata daha iyi özellikler söyleyin alsın arkadaş kasanın hav aakışıda çokda kötü değil ön panel çıkartıp kullanılabilir. Bu bütçedede b450 anakart fazla şov oluyor 4500 liraya 1650 superli sistem buluyoruz gene eleştiriliyoruz bu forumda herkes kendini çok zeki sanıyor.
Buyrun hocam:

Toplam:4900TL civarında oldu. ram 2*8 halinde tek kanala düşürürseniz 250TL kadar düşecektir fiyat.

RAM?
SSD olarak bu daha iyi olur:

RAM'i unutmuşsun tekrar atıcam düzeltip.😁

Buyrun hocam:

Toplam:4900TL civarında oldu. ram 2*8 halinde tek kanala düşürürseniz 250TL kadar düşecektir fiyat.
Fiyat aşıyor işte hocam oc yapılmıyacaksa b450m s2h anakart gereksiz çünkü düşük bütçedeyiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı