4000-4500 TL telefon önerisi

efe922883

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
136
Selam herkese, hayırlı forumlar. Oppo Reno 4 Lite, 2022'de alınır mı? Alsam kaç yıl götürür? Elimde ekranı kırık bir Reno 4 Lite var (istersem cihazı bedavaya alıp ekran + arka kapak yaptırıp kullanabilirim) ya da farklı 2. el telefon alacağım.

Bütçem 4000- 4.500 arasında. Sizce ben ekran parasına Reno 4 Lite'ı alayım mı yoksa baktığım dükkana farklı bir telefon gelmesini bekleyeyim mi? Bu arada telefonda sosyal medya olarak aşırı bir işim yok keza kamerayla da, çok berbat olmasa yeterli. Günlük Instagram'da gezinmek, ara sıra oyunlar oynamak için kullanacağım ve beni üzmesini istemem. Bütçemin el vereceği şekilde farklı cihaz önerilerine de açığım. Şuraya kadar okuyan herkese teşekkürlerimi takdim ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Reno 4 Lite modelinden bu fiyattaki sıfır modellere geçmek pek de mantıklı değil.

Yok reis yanlış anladın ben 16 GB bir Samsung kullanıyorum Oppo Reno 4 Lite'ı mı alayım yoksa baktığım dükkanda daha iyi bir model gelme şansını mı bekleyeyim gibisinden soruyorum.

Hocam t

2600 TL çok reno 4 Lite için.

Hocam teşekkür ederim peki 2600 TL civarında eli yüzü düzgün 2. el ne alınabilir?
 
Hocam androidte Samsung hariç pek önermem Huawei,Xiaomi gibi markaların telefonları gittikçe yavaşlıyor ama Samgung stabil ilerliyor. Anneme 6 yıl önce aldığımız Samsung şu an bile sorunsuz çalışıyor.
 
Hocam Android'te Samsung hariç pek önermem Huawei, Xiaomi gibi markaların telefonları gittikçe yavaşlıyor ama samgung stabil ilerliyor. Anneme 6 yıl önce aldığımız Samsung şu an bile sorunsuz çalışıyor.

Evet hocam bu durumun farkındayım benim de babamda S9 var daha 4 yıllık ve güncellemesi bitmiş olmasına rağmen (ağzına kadar doldurmadıkça) her türlü işi yapıyor o yüzden Samsung'a çok güveniyorum ama S7 S8 S9 serilerinde AMOLED yanığı oluyor ondan dolayı korkuyorum S10 ve S20'lere bakıyorum ama onlarda uçmuş gitmiş S20'yi 5000 5500'den aşağı fiyata bulmak imkansız S10 da öyle. Bende Samsung veya Apple'dan başka almam diyordum fakat eve reno 5 Lite girince benim de deneyimleme şansım oldu. Tabii ki Samsung gibi yağ gibi akmıyor fakat kabul edilebilir. Mesela S7'ler ekran kırmadıkça hala stabil dediğiniz gibi. Bende de Galaxy J7 Pro var 5 yıldır gayet iyi dayandı ekran kırmak dışında da telefon işlem bile görmedi hafızası iyi olsa yine dayanır ama artık elden çıkarıp 128 GB'a geçmenin vakti geldi.

Reis benim başka bir konum daha vardı bu cihaz ile ilgili ( M23) ufak şeylerde bile kastığını söylüyorlar. A32'nin altında bir telefon almak istemiyorum mümkünse.
 

Geri
Yukarı