4000-4500 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Yorumlarınız için teşekkürler fakat ben Gigabyte Z97 düşünmüyorum. Bu benim görüşüm. Bence MSI bu konuda daha başarılı ve ona ayrı bir ilgim var diyelim :) Temmuz'da elime gecicek bilgisayar. Temmuz'a kadar çok iyi bir araştırma yapmayı planlıyorum. Belki haklı olabilirsiniz fakat ben Gigabyte firmasının fabrikasına gitmiştim oradaki üretim teknolojileri MSI'dan bence daha kötü. MSI firmasının fabrikasına gidemem. Bildiğim kadarıyla Türkiye'de yok:) fakat mc ödüllerini almış bir anakart bende bu bilgisayarı 10 yıl kadar kullanacağım bu yüzden MSI istiyorum. Umarım beni yanlış anlamazsınız iyi akşamlar..

Sistemde kasa hariç her şey tam istediğim gibi eline sağlık önerin için. Kasa hariç bu sistemi almayı planlıyorum. İyi bir kasa bulana kadar 200₺cik :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarınız için teşekkürler fakat ben Gigabyte Z97 düşünmüyorum bu benim görüşüm bence MSI bu konuda daha başarılı ve ona ayrı bir ilgim var diyelim :) temmuzda elime gecicek bilgisayar temmuza kadar çok iyi bir araştırma yapmayı planlıyorum belki haklı olabilirsiniz fakat ben Gigabyte firmasının fabrikasına gitmiştim oradaki üretim teknolojileri MSI'dan bence daha kötü MSI firmasının fabrikasına gidemem bildiğim kadarıyla türkiyede yok:) fakat mc ödüllerini almış bir anakart bende bu bilgisayarı 10yıl kadar kullanacağım bu yüzden MSI istiyorum umarım beni yanlış anlamazsınız iyi akşamlar..

Sistemde kasa hariç her şey tam istediğim gibi eline sağlık önerin için kasa hariç bu sistemi almayı planlıyorum iyi bir kasa bulana kadar 200₺cik :)
MSI istemiş olabilirsin de, Gigabyte' nin sonuçta yakın fiyat/modelde daha stabil, donanımlı ve aynı derecede kaliteli ürünler ortaya koyduğu kesin. MSI sadece daha şık görünüyor ve biraz daha oyuncaklı. MSI almak istiyorum de geç, sonuçta alınmayacak kadar kötü değil, gayet de kaliteli. Gigabyte' a uzun vadede güvenilmez iması yapmana gerek yoktu gerçekten.

MSI istemiş olabilirsin de, Gigabyte' nin sonuçta yakın fiyat/modelde daha stabil, donanımlı ve aynı derecede kaliteli ürünler ortaya koyduğu kesin. MSI sadece daha şık görünüyor ve biraz daha oyuncaklı. MSI almak istiyorum de geç, sonuçta alınmayacak kadar kötü değil, gayet de kaliteli. Gigabyte' a uzun vadede güvenilmez iması yapmana gerek yoktu gerçekten.
Ben zaten MSI istediğimi konu açıklamasında belirttim sanırım okumamışsın, Gigabyte firmasına "Güvenilmez" kelimesini imâ edecek bir kelime kullanmadım sadece MSI'a daha fazla güvendiğimi söyledim ve bunu "Bence" kelimesiyle pekiştirdim, dediğin gibi daha şık bir kart.Konu açıklamasında MSI Z97 GAMING 5 modelini istediğimi yazdım "Gigabyte varken ..." demeniz açıkçası beni fazla ilgilendirmiyor yukarıda bir arkadaşımız "takmamak"tan bahsetmiş ona da cevap vermiş olayım istediğim bir şey var ortada dostum ben diğer hiç bir firmayı kötülemedim "güvenilmez" kelimesini kullanmadım umarım beni anlamışsındır birini eleştirirken hakkında yorum yaparken konuya hakim olmadan görüşünüzü bildirmeyin lütfen.İyi akşamlar..

Ben zaten MSI istediğimi konu açıklamasında belirttim sanırım okumamışsın, Gigabyte firmasına "Güvenilmez" kelimesini imâ edecek bir kelime kullanmadım sadece MSI'a daha fazla güvendiğimi söyledim ve bunu "Bence" kelimesiyle pekiştirdim, dediğin gibi daha şık bir kart.Konu açıklamasında MSI Z97 GAMING 5 modelini istediğimi yazdım "Gigabyte varken ..." demeniz açıkçası beni fazla ilgilendirmiyor yukarıda bir arkadaşımız "takmamak"tan bahsetmiş ona da cevap vermiş olayım istediğim bir şey var ortada dostum ben diğer hiç bir firmayı kötülemedim "güvenilmez" kelimesini kullanmadım umarım beni anlamışsındır birini eleştirirken hakkında yorum yaparken konuya hakim olmadan görüşünüzü bildirmeyin lütfen.İyi akşamlar..
Konuya gayet hakimim, ben o arkadaşın söylediğine katılmıyorum. Sonuçta tercih edilebilir bir üründür. "Bence" kelimesinin olduğu yerle bir sıkıntım yok. "...uzun vadede güvenilmez..." ifademin altını çiziyorum yeniden. "...ben de bu bilgisayarı 10 yıl kadar kullanacağım bu yüzden MSI istiyorum..." demene gerek yoktu sadece. Yani Gigabyte alınca 10 yıl kullanılamayacak mı? Okuyan ve yanlış anlayanlar olabilir, bu bilgi kirliliğidir. Savunmaya geçeyim derken, karşıya saldırı olmuş bu. Bu kadar kasmana gerek yok zaten, ürün iyi ürün, şimdiden hayırlı olsun kardeşim :) Bu arada HDD olarak WD Blue yerine Seagate Barracuda öneririm. Kasa ve güç kaynağı olarak Corsair Graphite 230T ve Corsair VS650 ikilisine (kasa bölümünde) bakabilirsin. İşlemci soğutucu olarak da düşündüğüne yakın fiyatta Xigmatek Venus var, daha performanslı bir soğutucu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı