Peki monitör dahil istemesem bütçe 5000TL'ye çıkartsak PUBG, BF tarzı oynatacak sistem bulabilir miyiz? Varsa önerin alırız.
Hocam bunu alın kaçırmayın 1 -2 güne fiyatı artar bunun PUBG'de oynatır.![]()
Teknobiyotik FR3800 Süper Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Hocam bunu alın kaçırmayın 1 -2 güne fiyatı artar bunun PUBG'de oynatır.![]()
Teknobiyotik FR3800 Süper Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 3 1200 AF 3.1GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Hocam bu PC'nin özellikleri bende var sadece ekran kartı benim RX 570 BF 1 de yüksek ayar 60 70 FPS oynatıyor.
Monitör bulalım size.
hocam bakın buna![]()
Philips 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
5000 TL'ye cillop gibi hocam bu aralar bir de ekran kartı flan uçtu gitti.![]()
Dell SE2417HGX Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Dell SE2417HGX Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Dell SE2417HGX Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
O fiyatlar artık zor önümüzdeki 1/2 ay içinde düşüş olacak ama çok da fazla bir şey beklemeyin uzun dönemde ekran kartı fiyatlarında düşüş olacak.Şubat ayında kendime ASUS Dual EVO RX 5500 XT 4 GB aldım çok ucuz yakaladım keşke yine aynı fiyata denk gelsem...![]()
Pardon hocam monitörü unutmuşum.![]()
Mortar Bronze | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | MSI RTX 5060 8 GB | 1 TB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
GT1030 ekran kartı yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.