Daha çok Online oyunlar ( Valorant, fortnite) oynanacak. Toplama istiyorum. Eğer bu fiyat bandında güzel bir şey çıkmazsa 6000₺’ye çıkabilirim. Ama 5000₺ civarı olursa daha iyi olur. Fiyatı şu kadar arttır, bu oyunlar için APU topla tarzında cevaplar istemiyorum. Net ve kısa cevaplar olursa iyi olur.
EDIT: Söylemeyi unutmuşum monitörde dahil.
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T-10 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
SSD'yi çıkarın, RAM'i 2x8 yapın.
SSD olarak farklı bir siteden bu modeli tercih edebilirsiniz:
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
TEKNOZONE/ASUS PHOENIX GeForce GTX 1650 OC 4GB/INTEL i3 10100F/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOZONE ITOPYA'da.
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T-10 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !
www.gamegaraj.com
MSI RX 5500XT ve SSD'yi 240'a düşürüp Apacer Panther alıp belki 144 Hz monitör bulursun.
Valla normalde ben istemiyorum. 11 yaşında bir tanıdık var onun için. 60Hz olsa bile yeter. Aham şaham bir şey olmasına gerek yok. Max 22-23 inç yeter.
www.gamegaraj.com
MSI RX 5500XT ve SSD'yi 240'a düşürüp Apacer Panther alıp belki 144 Hz monitör bulursun.
AOC G2490VXA 23.8" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Valla normalde ben istemiyorum. 11 yaşında bir tanıdık var onun için. 60Hz olsa bile yeter. Aham şaham bir şey olmasına gerek yok. Max 22-23 inç yeter.
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
LG 22MN430M-B 21.5" 5ms Full HD Freesync IPS LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.