Brave_Bilbo17
Kilopat
Daha fazla
Dostlar merhaba. 4000-5000 bütçeli bir notebook arıyorum. Grafik Tasarım öğrencisiyim ve genelde Photoshop, illustrator After effects gibi programlar kullanıyorum aynı zamanda yoğun olarak tablet üzerinden çizim yapıyorum. Bu sebepten işlemcisi ve belleği güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var. Oyunlarla pek işim yok.
www.hepsiburada.com
Bu tarz bütçe dostu bir notebook bulmuştum. Sizin fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir?
(Aynı zamanda şunu da belirteyim. Elimde 3 yıl önce 5.500tl'ye aldığım gtx1060 ve i7 7600hq'lu Monster Tulpar T5 v8.1 var. Kısa bir süre önce ekran kartı chipseti arıza yaptı ve uzun uğraşlarıma rağmen chipset tamir olamadı. Monster servisi anakart değişimi için 4.800 gibi bir rakam çıkardılar. Tamir etmem karşılığında anakartın 2 yıl garantisinin olacağını söylediler. Sizce tamir etmek mi mantıklı yoksa yeni bir bilgisayar almak mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.)
Lenovo V330-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB + 240GB SSD Fiyatı
Lenovo V330-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB + 240GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu tarz bütçe dostu bir notebook bulmuştum. Sizin fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir?
(Aynı zamanda şunu da belirteyim. Elimde 3 yıl önce 5.500tl'ye aldığım gtx1060 ve i7 7600hq'lu Monster Tulpar T5 v8.1 var. Kısa bir süre önce ekran kartı chipseti arıza yaptı ve uzun uğraşlarıma rağmen chipset tamir olamadı. Monster servisi anakart değişimi için 4.800 gibi bir rakam çıkardılar. Tamir etmem karşılığında anakartın 2 yıl garantisinin olacağını söylediler. Sizce tamir etmek mi mantıklı yoksa yeni bir bilgisayar almak mı? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.)
Son düzenleme: