4000 TL 17" Notebook Tavsiyesi

Monster Abra A5 v8.1.2 Intel[emoji768] Skylake Core[emoji769] i7-6700HQ 4GB GDDR5 nVIDIA[emoji768] GeForce[emoji768] GTX965M 128-Bit DX12 15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran 16GB DDR4L 1.2V 2133MHz SODIMM
Bu cihazın stok durumu yok sanırım. Kaça almıştınız ve ısınma sorunu var mı. Hdd kaç rpm merak ettim takılmalar oluyormuş çünkü abralarda.

Donanıma mı yoksa kasa kalitesine mi para vermek lazım bilemedim.

Kasa kaliteli olmazsa soğutması iyi olmazsa donanımdan da tam verim alınamıyor maalesef. Mümkün olan en iyi donanım ve kasa kalitesine yönelmeye çalışıyorum.

Bendeki cihaz yok çok çabuk tükendi. Benzer cihazlar var tabii ki model olarak. Ancak işlemci olarak da grafik olarak da son modeli iyi bir tercih olacaktır.

Aynen öyle baya satış olmuş, kullanan arkadaşımda memnunum dedi ama bu okuduğum bazı kullanıcı yorumları oyundaki FPS'nin birkaç ay sonra düşmeye başladığı şeklindeydi. Zaten ağırlıklı olarak CSGO ve benzeri FPS oynuyorum. Muhtemelen GTX960M yeterli gelecektir ama GTX1050'ye çıkmaya çalışacağı.

Abra A7 v7.2 ye bakınıyım o zaman.

Konu güncel arkadaşlar hâla kendime uygun bir model bulamadım. 4000 bandını pek aşmayı düşünmüyorum ama cihaza göre bütçeyi artırabilirim.

Monster için ani FPS düşüşleri hakkında çok şikayet var ve ısınmasına takılmış durumda. Ayrıca bir arkadaş A7V7.2 ile CS:GO'da 170-180 FPS alıyormuş bu değer neredeyse 4750 liralık bir gamebook için düşük değil mi ?

MSI için istediğim model 5700 civarında (MSI GE72 7RD(Apache)-042XTR)

Başka model önerisi olan var mı ?

Bütçeyi biraz daha artırdığımda MSI GL72 7RD-292XTR modelini düşünmeye başladım.

Forumda sık gördüğüm Monster notebook'larda oluşan ani FPS düşmesi, yeteri kadar performans alamama veya mavi ekran hatalarından sonra pimpirikli biri olarak Monster fikrimden vazgeçtim.

Başka önerisi olan veya MSI konusunda yorum yapabilecek var mı ?

Evet yukarıda dediğim gibi bende bu modele yöneldim. Aldıktan sonra ileride RAM takviyesi yapıp istediğime uygun şekle getiririm. Bu ay sonu veya haziran başı gibi siparişi geçerim.

Mouse olarak Bloody V7Ma var birde Logitech g103 klavye alırım tamamdır.

Başka önerisi olan yok ise şuan karar : MSI GL72 7RD-292XTR

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı