4000-5000 TL telefon önerisi

Merhaba,
Bu fiyat bandında size 3 önerim var.
- Xiaomi Redmi Note 10s (~4000₺)
- POCO X3 Pro (~4500₺)
- Samsung Galaxy A52 (~5200₺)

Redmi Note 10s ile başlayalım. 6GB/128GB hafıza ve depolamaya sahip. Diğer belirttiğim modellere göre fiyatı daha uygun. Özellikleri orta seviye, günlük kullanım için uygun, oyunlarda da sorun çıkarmaz.
POCO X3 Pro, 6GB/128GB hafıza ve depolamaya sahip ve bu telefonlar arasında en güçlü işlemciye sahip (Snapdragon 860). Oyun sizin için en önemli şey ise önerim kesinlikle bu telefon olacaktır. Ekranının IPS LCD olması benim bir tık hoşuma gitmedi. Onun haricinde diğer özellikleri gayet güzel.
Samsung Galaxy A52 ise bütçenizi biraz aşıyor fakat iyi bir stabillik istiyorsanız ve her özelliğinin dengeli bir şekilde olmasını istiyorsanız bu telefonu tavsiye ederim çünkü Samsung'un optimizasyon konusunda daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda bu telefonda 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor, işlemcisi de sosyal medya ve oyunlar için ideal.

Bu telefonlardan kendinize en uygun olanı seçmenizi öneririm. Taksit konusunda da telefonlarda taksit yapılmıyor diye biliyorum. İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı