4000-5000 TL telefon önerisi

Elvedui

Kilopat
Katılım
11 Haziran 2016
Mesajlar
230
6 yıldır kullandığım iPhone 7'yi düşürdüm çöp oldu. Aslında hala memnundum donma ve kasma hiç yoktu. Ekonomi yüzünden yeni iPhone alacak param da yok. Günlük kullanımlarda işimi görsün, WhatsApp ve Spotify'ı sorunsuz kullanayım yeter. Zaten iPad Pro 2021 model cihazım var video izleme internette dolaşma işlerini onunla yapıyorum. Ama birkaç ay sonra satıp IPhone'da alabilirim o sebeple 2. elde de kolay giden bir şey olursa sevinirim.

Aslında belli bir bütçem yok maksimum 6 bin lira verebilirim ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.
 
Son düzenleme:
6 yıldır kullandığım iPhone 7'yi düşürdüm çöp oldu. Ekonomi yüzünden yeni iPhone alacak param da yok. Günlük kullanımlarda işimi görsün, WhatsApp ve Spotify'ı sorunsuz kullanayım yeter. Zaten iPad Pro 2021 model cihazım var video izleme internette dolaşma işlerini onunla yapıyorum. Ama birkaç ay sonra satıp IPhone'da alabilirim o sebeple 2. elde de kolay giden bir şey olursa sevinirim.

Aslında belli bir bütçem yok maksimum 6 bin lira verebilirim ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro | Trendyol Xiaomi Redmi Note 10 | Trendyol Xiaomi Redmi Note 9 Pro | Trendyol Bu 3 modelden herhangi birisini önerebilirim, karar sizin. Bütçenizi de fazlasıyla aşmıyor. Kesinlikle düşünün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı