4000-5500 ₺ Notebook Önerisi

Hocam linkteki Laptop ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
Bu Laptop 1 hafta kadar önce 4000'den 3000 TL'ye inmişti, büyük ihtimalle bu ayda da benzer fiyatlara düşebilir(iyi takipte kalın).

İlerleyen zamanlarda HDD takviyesi yapabilir ya da harici HDD kullanabilirsiniz.
Şu an bu ürünün HDD için aparatı ülkemizde olmadığı için verilerinizi LAN kablosu üzerinden masaüstünüzdeki HDD'inize atabilir ya da alabilirsiniz.

Benim notebook almak istememdeki ana neden şu anda kullanmakta olduğum PC'nin çok sık olamasa da takılmasından kaynaklanıyor.

Son bir soru: Bu karmaşa bittikten sonra alayım değil mi(eğer biterse)?

Bence al ama şimdi alma derim para lazım olabilir benim eski PC masastüydü 2000 TL'ye aldım donanım arşivi G2 y di şimdi 4000 TL olmuş kuzenime 2500 TL'ye sattım kardayım bence benim laptopum iyi ama biraz sabır edersen onu benim aldıgım fiyata alabilirsin ( ben 3100 TL'ye aldım indirimsizken şu an 4000 TL) sen sabırlı ol fiyatı düşer ama ben laptop umdan çok memmunum babam iş için bir laptop aldı bende bunu aldım ( babam Monster ben HP) aldım çok memmunuz almanı tavsiye ederim.
AMD işlemcili 3550H gibi bir bilgisayar alabilirsin. Çoklu çekirdek olarak 8300H'den daha güçlü.
o fiyata o laptopu bulamazsın i5 9300h laptop 6100 tl abi 5000 tl diyor
AMD işlemcili 3550H gibi bir bilgisayar alabilirsin. Çoklu çekirdek olarak 8300H'den daha güçlü.
o fiyata o laptopu bulamazsın i5 9300h laptop 6100 tl abi 5000 tl diyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı