4000-6000 TL arası oyun için laptop önerisi

AphexTwin

Kilopat
Katılım
3 Temmuz 2015
Mesajlar
189
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şuan üniversite okuyorum ve hazırlıktayım. Haziran veya Temmuz ayına kadar 4000-6000 TL arası oyunları 1080p 60fps oynatabilecek ve birkaç yıl beni idare edecek bir laptop arıyorum. Online olarak sadece Rainbow Six oynuyorum, onun dışında genelde yeni çıkan singleplayer oyunları oynamak istiyorum. Isınma problemi fazla olmayan ancak 6000 TL'nin üzerine çıkmadan önerebileceğiniz herhangi bir laptop varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim. :)
 
Yukarıdaki arkadaşın dediği model de iyi. MSI in ekran kartının MaxQ olup olmadığına bakın. Onun dışında size önerebileceğim budur. Abra A5 V15.1.1 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
MSI da iyi bir seçim olabilir. Ama tek fanı var. Tek fan da iş görür diye düşünüyorum fakat Monster'a da bakabilirsiniz.. Bütçeyi biraz daha arttırıp i7 li Monster alabilirsin.(Link)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı