4000-6000TL arası klavye önerisi

Bütçe
4000 6000

Medssinci

Centipat
Daha fazla  
Model en fazla %75 olursa iyi olur ve eğer seçeneklerde beyaz klavye olması benim için biraz önemli fakat beyaz yoksa eğer klavye daha iyiyse daha iyi olur benim için. Klavyeyi FPS oyunları için alıyorum tepkime süresi benim için önemli ses fark etmez kaliteli olsun yeterli.

SWAR ve SWAR50 kodlarını dene.

SWAR ve SWAR50 kodlarını dene.
O kodlar ne işe yarıyor eğer tek denemelik bir kodsa denemesem daha iyi olur ve yaptığı indirim ne kadar şuan internette gezerken wooting 60he+ klavyesini buldum attığın ikisinden daha iyi olur mu ?

O kodlar ne işe yarıyor eğer tek denemelik bir kodsa denemesem daha iyi olur ve yaptığı indirim ne kadar şuan internette gezerken wooting 60he+ klavyesini buldum attığın ikisinden daha iyi olur mu ?
İndirim kodu. Wooting Türkiye'ye getirtemezsin satan bir yer yok. Arada fark hissetmezsin ayrıca wooting ile. Kodların ikisini dene hangisi çalışıyor veya daha çok indirim sağlıyorsa onunla al.

İndirim kodu. Wooting Türkiye'ye getirtemezsin satan bir yer yok. Arada fark hissetmezsin ayrıca wooting ile. Kodların ikisini dene hangisi çalışıyor veya daha çok indirim sağlıyorsa onunla al.

Wooting artık Türkiye'ye alışveriş yapıyor sitesinden bakabilirsin.

Daha iyi olur da 6K'ya alamazsın onu.

5878TL.

Wooting artık Türkiye'ye alışveriş yapıyor sitesinden bakabilirsin.

5878TL.

+ shipping + gümrük vergisi + tutar yüksek olduğu için ödeyeceğin gümrük masrafı

Araştır istersen ama orada 5878 TL yazdığı için maliyet o demek değil. Öyle olsa competitive FPS oynayan çoğu kişinin elinde olurdu zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı