4000-6000TL arası klavye önerisi

Bütçe
4000 6000

Bu klavyeler fiyat performans olarak gerçtekten iyi mi bütçe fazla olduğu için derin araştırma yapmak istiyorum Razer Huntsman mini klavye de var aklımda onlara göre bu nasıl.

Sence Razer hunstman mini mi yoksa o klavyelerden biri mi 6K TL olan klavyenin keycapleri pek hoşuma gitmedi o özellikte farklı bir şey var mı ayrıca Razer'in kendi sitesinden alsam yine yurt dışından mı gelecek.

Sence Razer hunstman mini mi yoksa o klavyelerden biri mi 6K TL olan klavyenin keycapleri pek hoşuma gitmedi o özellikte farklı bir şey var mı ayrıca Razer'in kendi sitesinden alsam yine yurt dışından mı gelecek.
Razer'â o parayı vermene gerek yok. Bomboş klavye.

S

Sağ olun peki dediğim gibi keycapleri hoşuma gitmediği için yine aynı Rapid trigger özelliği olan iyi bir klavye ya da aynı markadan fark etmez çok yakın zamanda satın alacağım yardımlarınız için sağ olun ama dediğim gibi bir şey lazım

Ayrıca mavi ya da beyaz desenli kaliteli oyunları için iyi olan bir bildiğiniz mouse pad var mı?

Son düzenleme:

@Medssinci

Teşekkür ederim. Herhalde bu fiyatta bundan daha iyisini Türkiye de bulamayacağım gibi. Eğer bulursanız lütfen bana atın gerçekten fiyat üst olduğu için en iyisini bulmaya çalışıyorum. Sağ olun var olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…