bertek41
Kilopat
Daha fazla
Merhaba. Önümüzdeki günlerde Teknobiyotik E2.5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik bu ürünü almayı düşünüyorum ve birkaç tavsiyenizi almaya geldim. Öncelikle kendi yapacağım değişiklikleri sayayım:
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik buna bir kaç değişiklik yapıp ekran kartını GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bundan da alabilirim bu da iyi bir tercih gibi.
- Ekran kartını ASRock RX580 veya Galax 1660 Super (fan sorunu varmış emin olamadım kullanan varsa yazarsa sevinirim) yapmak.
- RAM'i 8 GB'a düşürmek.
- HDD'yi çıkartıp 240 GB SSD'ye geçmek (eskiden kalma bir harddiskim var)
- Kasayı önü mesh olan bir kasa modeline geçirmek (daha tam olarak uygun kasa bulamadım)
- PSU'yu High Power 600W 80+ Bronze Eco'ya geçirmek (sessiz bir PC olması için)
- Işlemci 12nm imiş zaten o yüzden değiştirmeye gerek duymadım.
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik buna bir kaç değişiklik yapıp ekran kartını GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bundan da alabilirim bu da iyi bir tercih gibi.
Son düzenleme: