₺4000 civarı sistem tavsiyesi

Bütçe
~₺4000

bertek41

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhaba. Önümüzdeki günlerde Teknobiyotik E2.5 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 16GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik bu ürünü almayı düşünüyorum ve birkaç tavsiyenizi almaya geldim. Öncelikle kendi yapacağım değişiklikleri sayayım:
  • Ekran kartını ASRock RX580 veya Galax 1660 Super (fan sorunu varmış emin olamadım kullanan varsa yazarsa sevinirim) yapmak.
  • RAM'i 8 GB'a düşürmek.
  • HDD'yi çıkartıp 240 GB SSD'ye geçmek (eskiden kalma bir harddiskim var)
  • Kasayı önü mesh olan bir kasa modeline geçirmek (daha tam olarak uygun kasa bulamadım)
  • PSU'yu High Power 600W 80+ Bronze Eco'ya geçirmek (sessiz bir PC olması için)
  • Işlemci 12nm imiş zaten o yüzden değiştirmeye gerek duymadım.
Kasayı değiştirmek istememin sebebi bulunacağı odanın hava almaması dolayısıyla hava sirkülasyonu çok önemli.
AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, 8GB Ram, 1TB HDD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik buna bir kaç değişiklik yapıp ekran kartını GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bundan da alabilirim bu da iyi bir tercih gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı