Creatine kullanmaya başlamak için marka önerisi ve bilinmesi gerekenler nelerdir?

Ben SSN kullaniyordum su torbasi koymus gibi yapiyor neredeyse kaslari. Abartmak gibi olmasin ama feci buyutuyor. Zararini gormedim hiç.
açıkcası ssn'nin ne olduğunu bilmiyorum
Kel yapmaz. Günde 5 gram. Zararı yok. Proteinocean falan al. Aromasız daha iyi. 1 gün kullanmayınca bir şey olmaz. Kel yapmaz. Vallahi kel yapmaz.Marka önemsiz.
çikolatalı sütle karıştırmayı planlıyorum iyi olur mu ve Proteinocean ne bilmiyorum

açıkcası ssn'nin ne olduğunu bilmiyorum

çikolatalı sütle karıştırmayı planlıyorum iyi olur mu ve Proteinocean ne bilmiyorum
Kan testinizi yollayın lütfen
nelere ihtiyacınız var bakalım.

Ben SSN kullaniyordum su torbasi koymus gibi yapiyor neredeyse kaslari. Abartmak gibi olmasin ama feci buyutuyor. Zararini gormedim hiç.
Hocam normal creatin kası çok şişirmiyor değil mi? Dediğiniz gibi balon görüntüsü verir mi?

Hocam normal creatin kası çok şişirmiyor değil mi? Dediğiniz gibi balon görüntüsü verir mi?

Hocam balon gibi yapmaz creatine. Benim kolum şu an 47cm spor gecmisim var ama ben bunu seviyorum buyuk olmayi. Sen ne kadar buyuk kas istiyorsan o kadar uzun sure spor yap. 2 dumbell kaldirip balon gorunumu olmaz zaten yavas yavas buyursun. Ne zaman vucudunu begenirsin o zaman antrenman siddetini azaltip fizigini korursun ama creatine biraz daha buyuk gorunmesini sagliyor hem motive eder seni bence kullanabilirsin.

Açıkçası SSN'nin ne olduğunu bilmiyorum.

Çikolatalı sütle karıştırmayı planlıyorum iyi olur mu ve Proteinocean ne bilmiyorum.

Bende bilmiyordumda etkisini gorunce full SS'nden almaya başladım. Açıkçası baska marka kullanmadim ama şu anki ise yariyorsa değiştirmeye gerek yok bence :)

Onu demek istedim hocam genetiğinde kellik varsa daha erken kel olursun yoksa sorun yok.

Tüm sporcular kullanabilir kasa tabii ki faydası var ama kabul edin ki zararlı zaten birçoğu fitness ı sağlık için değil görünüş için yapıyor.

Creatine ette de var zaten hocam. Biz spor yaptığımiz icin daha cok ihtiyacimiz oluyor creatine e ve fazlasi atiliyor ve bobregi yormamak icin cok su icmek gerekiyor. Yani zararli degil ben daha gormedim zararini. Merak eden varsa kullanmadan once ve 3 ay falan kullandiktan sonra kan testi yaptirsin.

Onu demek istedim hocam genetiğinde kellik varsa daha erken kel olursun yoksa sorun yok

Tüm sporcular kullanabilir kasa tabi ki faydası var ama kabul edin ki zararlı zaten birçoğu fitness ı sağlık için değil görünüş için yapıyor.
Tek bir zararını gösteren araştırma yok.
Bilgi olmadan kulaktan dolma söylemlerle yorum yapıp korkutmanın hiçbir anlamı yok.

Hocam balon gibi yapmaz creatine. Benim kolum şu an 47cm spor gecmisim var ama ben bunu seviyorum buyuk olmayi. Sen ne kadar buyuk kas istiyorsan o kadar uzun sure spor yap. 2 dumbell kaldirip balon gorunumu olmaz zaten yavas yavas buyursun. Ne zaman vucudunu begenirsin o zaman antrenman siddetini azaltip fizigini korursun ama creatine biraz daha buyuk gorunmesini sagliyor hem motive eder seni bence kullanabilirsin.

Bende bilmiyordumda etkisini gorunce full SS'nden almaya başladım. Açıkçası baska marka kullanmadim ama şu anki ise yariyorsa değiştirmeye gerek yok bence :)

Creatine ette de var zaten hocam. Biz spor yaptığımiz icin daha cok ihtiyacimiz oluyor creatine e ve fazlasi atiliyor ve bobregi yormamak icin cok su icmek gerekiyor. Yani zararli degil ben daha gormedim zararini. Merak eden varsa kullanmadan once ve 3 ay falan kullandiktan sonra kan testi yaptirsin.
Onu demiyorum hocam büyüklük farketmeksizin kası kaslıktan çıkaracak görüntü yapmaz değil mi? Yani balonumsu bir görüntü içi boşmuş gibi.

Creatin dünyanın en çok araştıeılan
Onu demiyorum hocam büyüklük farketmeksizin kası kaslıktan çıkaracak görüntü yapmaz değil mi? Yani balonumsu bir görüntü içi boşmul gibi.
ilk kullandığın 2 ay boyunca ciddi bir görünüm değişmesi almazsın kol ölçün 1 - 1.5 cm fark eder. Eğer farmakolojik takviye alıyorsan genetiğine bakılarak daha fazla fark edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı