4000 Hz'i doyurmak için hangi DPI gereklidir

kergitatliokcu

Hectopat
Makaleler
1
4000 Hz'i doyurmak için hangi DPI gereklidir?
800 DPI kullanmaya devam etsem Hertz'i yeterince verimli kullanmış olur muyum? 1600 DPI geçip oyun içi düşmek istemiyorum. Çünkü oynadığım oyunda daha fazla düşürülmüyor. Ayarlar da Windows'tan düşürsem çok garip geliyor. Nasıl kullanmalıyım? Şu an elimde Zowie FK1b var 1000Hz birkaç gün sonra FK2dw gelecek elime 4000Hz kablosuz nasıl yapmalıyım? Sizce teşekkürler.

4000 Hz'i doyurmak için hangi DPI gereklidir?
800 DPI kullanmaya devam etsem Hertz'i yeterince verimli kullanmış olur muyum? 1600 DPI geçip oyun içi düşmek istemiyorum. Çünkü oynadığım oyunda daha fazla düşürülmüyor. Ayarlar da Windows'tan düşürsem çok garip geliyor. Nasıl kullanmalıyım? Şu an elimde Zowie FK1b var 1000Hz birkaç gün sonra gelecek elime 4000Hz kablosuz nasıl yapmalıyım? Sizce teşekkürler.
4000 Hz değil de 2000 Hz kullanıp istediğiniz DPI’da sorun etmeden ve pil ömrünü çok fazla yemeden kullanmak daha iyi diye düşünüyorum.
Bazı oyunlarda 4000 Hz desteği var bazılarında yok.

Bu arada FK2dw hayırlı olsun hocam fiyatına göre biraz değmiyor ancak Zowie mouse’larına karşı inanılmaz bir sevgi ve ilgim var, adınıza sevindim. Param olsa alırdım ancak onun yerine 3299 TL’ye bir tane Zowie mouse ile birebir aynı shape’e sahip Fantech Helios II Pro S’im var.
IMG_2068.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı