4000₺ işlemci ve anakart önerisi

Bütçe
4000

Martian95

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde şu an Ryzen 5 1600 var ve ASUS Prime B350M anakart var bilgisayardan çok anlamıyorum ama arkadaşlarım bana şöyle bir sistem yaptı sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

İşlemci; i5-10600KF
Anakart; ASUS Prime Z490M 4400MHz DDR4.

Şu an elimde ekran kartı 970 4 GB var. Sizce bu sistem ideal mi? İşlemciye 2K anakarta maks 1.5k vermek istiyorum. Bu parçalar iyi midir yoksa başka öneriniz olur mu? Sadece oyun için istiyorum. Bu sisteme ileride ise 2060-1660 Super veya 3060 almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısıp 5600X alıyorum diyelim anakart olarak ne önerirsiniz? Bir de soğutucu almak gerekiyor değil mi?
B550, daha fazla para verebilirseniz X570. Stok kullanabilirsin ama soğutucu alman performansa baya etki edecektir. En ama en düşük B450 almalısınız, o zaman da overclock yapamazsınız. A320'den hiç bahsetmiyorum.

B550, daha fazla para verebilirseniz X570. stok kullanabilirsin ama soğutucu Alman performansa bayağı etki edecektir. En ama en düşük B450 almalısınız, o zaman da overclock yapamazsınız. A320'den hiç bahsetmiyorum.

Bütçe yetmiyor ki B550 için o yüzden Intel'e geçmeyi düşünüyorum aklım Ryzen'de ama işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı