4000 MHz CL18 vs 3600 MHz CL16

Purgatory

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
MSI B550 TOMAHAWK
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Ekran kartı: RX 6800XT.
İşlemci: R5 5600X.
Anakart: MSI B550 Tomahawk.

Bu sisteme hangi RAM alırsam oyun performansı daha iyi olur? Corsair Vengeance'i 1750 TL'ye satın aldım ancak iade edebilirim eğer 4000 MHz CL18 100TL fark verip almaya değerse.

Son düzenleme:
Hocam bende bunları kullanıyorum, OC yapıp yapamayacağıma nasıl bakarım ve anlatan bir video var mıdır? Bende Viper alacaktım ama yurt dışından geldiği için almak istememiştim açıkçası.

Merhaba. Tüm RAM'lere OC yapabilirsiniz ama en önemlisi RAM'in icinde kullanilan chip önemlidir. En iyisi Samsung b diedir. Bende RAM'lerimi Amazon'dan aldım ve Türk firmalarindan daha çok güvenirim. Benim Amazon'dan aldığım ürün kodu bu "pVR416G400C9k" Samsung b diedir. Intel için en iyi RAM'lerden biri, AMD kullaniyorsaniz en iyisini birkaç karsilastirma videosu izleyerek bulabilirsiniz. Ben bunu AMD de kullanıyorum gercekten bariz farklar var yahu.

Merhaba. Tüm RAM'lere OC yapabilirsiniz ama en önemlisi RAM'in icinde kullanilan chip önemlidir. En iyisi Samsung b diedir. Bende RAM'lerimi Amazon'dan aldım ve Türk firmalarindan daha çok güvenirim. Benim Amazon'dan aldığım ürün kodu bu "pVR416G400C9k" Samsung b diedir. Intel için en iyi RAM'lerden biri, AMD kullaniyorsaniz en iyisini birkaç karsilastirma videosu izleyerek bulabilirsiniz. Ben bunu AMD de kullanıyorum gercekten bariz farklar var yahu.
İşlemci i5 12400F, ekran kartı amd sanırım burada önemli olan işlemci tarafı yani anakart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı