furkan mercimek
Picopat
Daha fazla
@furkan mercimek Vatan spesifik günler dışında ürünleri çok yüksek meblağlara satıyor. Bunu babanıza gösterip ona tek güvenilir yerin Vatan değil, diğer sitelerin de olduğunu gösterebilirsiniz.
Şahsen Amazon.com.tr'ye Vatan Bilgisayar'dan daha fazla güveniyorum.
@furkan mercimek Vatan spesifik günler dışında ürünleri çok yüksek meblağlara satıyor. Bunu babanıza gösterip ona tek güvenilir yerin Vatan değil, diğer sitelerin de olduğunu gösterebilirsiniz.
Şahsen Amazon.com.tr'ye Vatan Bilgisayar'dan daha fazla güveniyorum. Aradaki fiyat farkını babanıza gösterin, 800 lirayı çöpe atmak istemeyecektir bence.
GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Gıgabyte Gv-n3070vısıon Oc-8gd Geforce Rtx 3070 Vı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gıgabyte Gv-n3070vısıon Oc-8gd Geforce Rtx 3070 Vı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Nerden aldınız güvenilir mi sorun çıkarrtı mı?
Amazon.com.tr, Vatan Bilgisayar (Ryzen 5 5600X stoklara gelince oradan alabilirsiniz), Trendyol, qp, sinerji, İncehesap ve Hepsiburada öneririm.
Ryzen 5 5600X işlemcisini 3500 lira olarak sayıyorum.MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 5100(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 Fiyatı - Trendyol
MSI Mag B550 Tomahawk Ddr4 5100(oc)mhz Atx Am4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Corsair 4000D Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Güvenilir yerlerdir hepsi, öneririm. Bütçe belirterek yeni konu açarsanız daha güzel sistemler oluşacaktır.Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
19000 lira yapıyor, dediğim gibi yeni bir konu açın bütçenizi belirterek.
TeşekkürlerQP güvenilir bir sitedir, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Hatta Technopat'ın sistem toplama rehberlerin bulunan çoğu sistem QP'de aktif olarak satılıyor, tabii F/P olarak ne kadar iyi oldukları tartışılır. Bu arada hala yeni konu açmanızı öneriyorum, burada sadece ben önermiş oluyorum çünkü. QP'de sizin attığınız sistem güzel aslında, sadece anakart ve RAM benim topladığıma göre daha düşük seviyede. M.2 olarak QP daha önde gözüküyor ama o SSD ısınıyor maalesef. Gerçi sistemin içerisindeki anakartta M.2 soğutucu bloğu var ama M.2'nin üstünde bulunan dahili soğutucuyu çıkartmak ister misiniz, bilemiyorum.
Tek tek topladığımda şöyle bir sistem çıktı hocam;
Attığım upgrade paketinde işlemciyi R5 5600X, anakartı X570 TUF (Wi-Fi olan değil) seçebilirsiniz. Tam 5000 lira yapıyor o şekilde. Daha ucuz olacaktır, Asus PRIME anakartı önermem.
Asus AMD Ryzen 5 5600X ve Ryzen 9 5900X Upgrade Paketi
AMD Ryzen 9 5900X multipack işlemciniz seçeceğiniz anakart üzerinde montajı yapılmış bir şekilde gönderilir.www.qp.com.tr Kingston 16GB(2x8) Fury Beast RGB 3600mhz CL17 DDR4 Ram (KF436C17BBAK2/16)
Kingston 16GB(2x8) Fury Beast RGB 3600mhz CL17 DDR4 Ram (KF436C17BBAK2/16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD, SDSSDH3N-500G-G25 : Amazon.com.tr
SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD, SDSSDH3N-500G-G25 : Amazon.com.trwww.amazon.com.trAerocool AirHawk Duo ARGB 2 x 20cm 1 x 12cm Fanlı ATX Bilgisayar Kasası | En Ucuzu Akakçe Kasa olarak Airhawk Duo (RGB seviyorsanız daha mantıklı) veya Corsair 4000D Beyaz önerebilirim. QP'de satılıyor.Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Tam 18000 lira tuttu bu seferSAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör
27" LC27HG70 1MS(MPRT)/144HZ FREESYNC HDR QHD CURVwww.mediamarkt.com.tr Başka arkadaşları da davet edeyim ben. @RPM ve @PanzerTR bu ara benden daha fazla sistem topluyorlar, belki de daha farklı alternatifler vardır. Onlar da yardımcı olacaktır.
"Upgrade paketi" kısmını tam anlayamadım.QP güvenilir bir sitedir, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Hatta Technopat'ın sistem toplama rehberlerin bulunan çoğu sistem QP'de aktif olarak satılıyor, tabii F/P olarak ne kadar iyi oldukları tartışılır. Bu arada hala yeni konu açmanızı öneriyorum, burada sadece ben önermiş oluyorum çünkü. QP'de sizin attığınız sistem güzel aslında, sadece anakart ve RAM benim topladığıma göre daha düşük seviyede. M.2 olarak QP daha önde gözüküyor ama o SSD ısınıyor maalesef. Gerçi sistemin içerisindeki anakartta M.2 soğutucu bloğu var ama M.2'nin üstünde bulunan dahili soğutucuyu çıkartmak ister misiniz, bilemiyorum.
Tek tek topladığımda şöyle bir sistem çıktı hocam;
Attığım upgrade paketinde işlemciyi R5 5600X, anakartı X570 TUF (Wi-Fi olan değil) seçebilirsiniz. Tam 5000 lira yapıyor o şekilde. Daha ucuz olacaktır, Asus PRIME anakartı önermem.
Asus AMD Ryzen 5 5600X ve Ryzen 9 5900X Upgrade Paketi
AMD Ryzen 9 5900X multipack işlemciniz seçeceğiniz anakart üzerinde montajı yapılmış bir şekilde gönderilir.www.qp.com.tr Kingston 16GB(2x8) Fury Beast RGB 3600mhz CL17 DDR4 Ram (KF436C17BBAK2/16)
Kingston 16GB(2x8) Fury Beast RGB 3600mhz CL17 DDR4 Ram (KF436C17BBAK2/16) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD, SDSSDH3N-500G-G25 : Amazon.com.tr
SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD, SDSSDH3N-500G-G25 : Amazon.com.trwww.amazon.com.trAerocool AirHawk Duo ARGB 2 x 20cm 1 x 12cm Fanlı ATX Bilgisayar Kasası | En Ucuzu Akakçe Kasa olarak Airhawk Duo (RGB seviyorsanız daha mantıklı) veya Corsair 4000D Beyaz önerebilirim. QP'de satılıyor.Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 3070 Vision OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Tam 18000 lira tuttu bu seferSAMSUNG LC27HG70 27" 1ms(MPRT)/144Hz FreeSync HDR QHD Curved QLED Gaming Monitör
27" LC27HG70 1MS(MPRT)/144HZ FREESYNC HDR QHD CURVwww.mediamarkt.com.tr Başka arkadaşları da davet edeyim ben. @RPM ve @PanzerTR bu ara benden daha fazla sistem topluyorlar, belki de daha farklı alternatifler vardır. Onlar da yardımcı olacaktır.