4000₺ sistem toplama tavsiyesi

ba2.demir

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, siz değerli Technopat ailesinden ufak bir ricam var. Aşağıdaki koşulları sağlayan bir sistem toplamak istiyorum.
  • M2 SSD destekli anakart, gerektiğinde ileride OC yapabileceğim.
  • Ryzen serisinden işlemci.
  • GTX 1060 6GB yada RX 580 8GB hangisini seçmeliyim önerisi ve nedeni.
  • 2X 8GB RAM
  • Minimum 3x fanlı, 2 ön 1 arka şeklinde kasa, psu önerisi. En ucuzu olsun lütfen. :)
  • HDD istemiyorum, şuan kullandığım laptopda sadece 120GB SSD var ve fazlası ile yetiyor. Sistemim de depolama ihtiyacı duyduğum tek şey 3 adet oyun, o yüzden hariciler ile işimi halledebileceğimi düşünüyorum.
  • Yine son olarak M2 SSD önerisi istiyorum.
Kullanım alanı olarak; CS:GO, Knight Online ve PUBG oyunları olacak. Sistem için kasaya ayırabileceğim maksimum rakam, 4000-4200₺ dir.
Kullandığınız ve memnun kaldığınız monitörlerden marka model önerisi de
rica edebilirim. Lakin monitör de limitim çok az onu önümüzdeki yıl içerisinde değiştireceğim. İdare edecek küstürmeyecek bir öneri olursa sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler, elinize yüreğinize sağlık.

Bir şeyi daha çok merak ediyorum, orjinal Windowslar bilindiği üzere pahalı. Deneme sürümü veyahut korsan ürün bana ne gibi sorunlar yaratır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal Windows yerine OEM key alabilirsin. Ben de bilmiyordum fakat forumda bununla alakalı konu var oradan bilgi edinebilirsin. Ayrıca alacaksan N11 üzerinde çok fazla satıcı var fakat olumsuz yorumları da çok var. Oyunfor gibi sitelerde gayet sorunsuz satılıyor.

Günlük Kullanıcılar İçin Neden Kutulu Windows Önermiyoruz?
Buradan bilgi edinebilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı