Umarım bütçe artabilir:Selam, 4000 liralık bir bütçem var ve 144 Hz monitör almak istiyorum kafama çok takıldı ama hala bir sonuca varamadım, sizinbir öneriniz var mı?
Bütçe artarsa bunu alın. Artmazsa;Umarım bütçe artabilir:
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Umarım bütçe artabilir:
![]()
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Evet maalesef. Bir ara forumda bu ve Phillips'in bir monitörü daha öneriliyordu...Bunu kullanıyorum, güzel monitör, ghosting falan yaşamadım. Test yapmadım ama oyunda hiç ghosting yaşadığımı görmedim. Ben aldığım zaman 3500 TL idi fiyatı artmış maalesef. Alalı fazla olmadı üstelik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.