4000 TL 17" Notebook Tavsiyesi

ReTinaS

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar, yakın zamanda oluşan ihtiyacımı gidermek amacıyla maksimum 4000 liraya kadar mümkünse 1050 veya Tİ olan gamebook almak istiyorum.

Fiyat aralığıma Monster A7'ler uygun ama marka olarak genelde tavsiye edilmediğini gördüm. Genel olarak MSI tavsiye ediliyor ama gerek marka değeri gerekse pazarın büyük bir kısmını elinde tuttuğu için fiyatları nispeten daha pahalı.

Oyun olarak öyle aşırı ultracı değilim genelde FPS oynarım CSGO, BF1 bunlarda beni üzmesin GTA 5 de abartmadan kaliteli ama akıcı olabilecek bir gamebook arayışıma uygun önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdaki bilgisayarı tercih edebilirsin. 15.6" ama oyunlarda zorluk çıkarmıyor.

İmzamdaki bilgisayarı tercih edebilirsin. 15.6" ama oyunlarda zorluk çıkarmıyor.

Öneriniz için teşekkür ederim. Aynı özellikte A7'ninde fiyatı aynı. Bknz : Abra A7 V7.1.2 17.3" Ama SSD ekleyince fiyat 4700 oluyor. Ama baktım başka seçenek kalmıyor bu A7'yi alabilirim. (+SSD Ekleyerek)

Genel olarak nasıl memnun musun ? Fan sesi rahatsız ediyor mu ?

Genel olarak amacım 17.3" almak. GTX960M olan modelle 1050(Notebook) arasındaki farkta var yani FPS'ye etkisi yüksek.

Başka önerisi olan var mı ? 17.3" için ekran kartından kısmaya değer mi ?

Öneri için teşekkürler. Listeye ekleyebilirim.

HP olarak daha önce hiç kullanmadım ve çevremde öyle kullananda yol. Genel olarak nasıldır ? Monster gibi 1-2 ayda performans düşmesi olurmu ? Soğutma ve kasa kalitesi nasıldır ?
HP kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse sevinirim.

Monster tavsiye ederim kullanıyorum ve çok memnunum.

Monster F/P olarak ilgimi çekmekte. i7 7700HQ,GTX1050,(+SSD) ekli olarak fiyatı 4600 civarına çıkıyor bütçemi aşıyor ama o fiyatada normal gibi. MSI da fark daha çok GE72 7RD olunca fiyat 5800 civarına çıkıyor.

Peki hangi modeli ve kaç aydır kullanıyorsunuz ? Genel olarak sorun yaşadığınız bir kısım oldu mu?
Biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…