4000 TL 24 inç ve 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
4000

faruko7

Centipat
Katılım
24 Ocak 2022
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 4000 TL bütçem var ve monitör almayı düşünüyorum. Genelde Valorant ve CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum. Minimum 144 Hz ve 24 inc civarı olması benim için önemlidir. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
Bütçeyi arttırıp bunu alırsanız daha iyi olur.
Veya üssteki arkadaşın attığı VP249QGR.
 
Bütçeyi arttırıp bunu alırsanız daha iyi olur.
Veya üstteki arkadaşın attığı VP249QGR.
Aynısı.
 
Daha önce kullandınız mı? Kullandıysan deneyimini paylaşır mısın?
Şuan kullanıyorum. Gayet kaliteli ve alınabilir bir monitör. 2 ay önce Gaming gen trden 3150TL'ye almıştık, Ghosting, ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşmadım ve testlerden de başarılı geçti. IPS panel ile renkler canlı. 144hz 1ms yenileme hızı ve tepkime süresi ile de gerçekten akıcı. Kendinize göre açısını ayarlayabiliyorsunuz. Monitörün hoparlörleri var normalde bazı monitörlerin hoparlörleri genellikle yetersiz gelir ama bu hoparlörler gerçekten iyi. Renkleri mavi ışık filtresini crosshair falan hepsini monitörün tuşları aracılığıyla ayarlayabiliyorsunuz. Eksi yönleri ise bu monitör aşağıya yada yukarıya doğru hareket ettirilemiyor. Masada iken ufak bir masaya çarpmam bile monitörü ciddi şekilde sallıyor. Monitörün ayağı yok onun yerine yuvarlak tabanı var. Işık sızması olabiliyor ama sadece siyah ekranda gözüküyor oda zaten çoğu IPS monitörler de karşılaşılan birşey problem sayılmaz çok büyük ve fark edilebilir olmadıkça. İnceleme gibi bir metin oldu ama olsun. Umarım işinizi görür.
 
Şu an kullanıyorum. Gayet kaliteli ve alınabilir bir monitör. 2 ay önce Gaming gen TR'den 3150TL'ye almıştık, ghosting, ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşmadım ve testlerden de başarılı geçti. IPS panel ile renkler canlı. 144Hz 1ms yenileme hızı ve tepkime süresi ile de gerçekten akıcı. Kendinize göre açısını ayarlayabiliyorsunuz. Monitörün hoparlörleri var normalde bazı monitörlerin hoparlörleri genellikle yetersiz gelir ama bu hoparlörler gerçekten iyi. Renkleri mavi ışık filtresini Crosshair falan hepsini monitörün tuşları aracılığıyla ayarlayabiliyorsunuz. Eksi yönleri ise bu monitör aşağıya ya da yukarıya doğru hareket ettirilemiyor. Masada iken ufak bir masaya çarpmam bile monitörü ciddi şekilde sallıyor. Monitörün ayağı yok onun yerine yuvarlak tabanı var. Işık sızması olabiliyor ama sadece siyah ekranda gözüküyor oda zaten çoğu IPS monitörler de karşılaşılan bir şey problem sayılmaz çok büyük ve fark edilebilir olmadıkça. İnceleme gibi bir metin oldu ama olsun. Umarım işinizi görür.

Teşekkür ederim bu monitörü almaya karar verdim.
 

Geri
Yukarı