4000 TL 2K 144Hz 1ms Monitör Önerisi

FreeSync değil de Gsync almamı mı önerirsiniz ?

Ekran kartınız Nvidia ise GSync destekli bir monitör alın. Gözle görülmeyecek fark var demiş sanırım diğer arkadaş :) GSync ya da FreeSync'in olayı güzel görüntü vermek değil zaten; monitörün titreşim hızını(hertz) anlık FPS ye göre ayarlayıp ekran yırtılmalarının önüne geçip kullanıcıya akıcı bir deneyim sunmaktır.

Bence siz GSync teknolojisi ne işe yarıyor bir araştırın. İyi forumlar.

Mühendislik okuyorum dostum 240Hz monitör alınıyorsa Gsync güzel olur evet ama bütçe yetmiyorsa FreeSync'da gayet güzeldir, Ayrıca ben Bütçesinden dolayı belirttim o kadar Gsync diyorsan 4 Bin TL'ye öner görelim bekliyorum.

MSI Optix AG32CQ bu model ile sizin attığınız Samsung model arasında kaldım.

Arada özetle Quantum Dot ve parlaklık farkı var. HDR'da mevcut Samsung modelinde ama bu özelliğe ihtiyacınız yoksa bunu görmezden de gelebilirsiniz. Aradaki fiyat farkına değer mi? Bütçe sıkıntısı yoksa değer bence ama bütçe kısıtlı, ne kadar az harcasam o kadar iyi derseniz MSI modeli de tercih edilebilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı