Yusufburakk Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 44 9 Mayıs 2019 #11 Silinen üye dedi: Sadece FreeSync, AMD ekran kartlarında işe yaramıyor demek istedim Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim
Silinen üye dedi: Sadece FreeSync, AMD ekran kartlarında işe yaramıyor demek istedim Genişletmek için tıkla... Bilgi için teşekkür ederim
BAZiNGA! Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 16 9 Mayıs 2019 #12 Yusufburakk dedi: Ekranın Curve değil de düz olması bakış açısı olarak zor olmuyor mu ? MSI Optix AG32CQ Modelini önerir misiniz peki ? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekrana uzaklığı ayarladıktan sonra problem değil. O model hakkında bilgim yok malesef. IPS monitörün sıkıntılarından bunalıp araştırma yaptım ve bu monitörü almaya karar verdim. İyiki de almışım. Silinen üye dedi: Umarım Nvidia'nın yaptığı güncelleme ile FreeSync Monitörleri desteklediğini okumuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Gsync gibi performans veremiyor freesync monitörler.
Yusufburakk dedi: Ekranın Curve değil de düz olması bakış açısı olarak zor olmuyor mu ? MSI Optix AG32CQ Modelini önerir misiniz peki ? Genişletmek için tıkla... Hayır, ekrana uzaklığı ayarladıktan sonra problem değil. O model hakkında bilgim yok malesef. IPS monitörün sıkıntılarından bunalıp araştırma yaptım ve bu monitörü almaya karar verdim. İyiki de almışım. Silinen üye dedi: Umarım Nvidia'nın yaptığı güncelleme ile FreeSync Monitörleri desteklediğini okumuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Gsync gibi performans veremiyor freesync monitörler.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.138 Makaleler 14 Çözümler 130 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Mayıs 2019 #13 Ne demek hocam, Her zaman BAZiNGA! dedi: Hayır, ekrana uzaklığı ayarladıktan sonra problem değil. O model hakkında bilgim yok malesef. IPS monitörün sıkıntılarından bunalıp araştırma yaptım ve bu monitörü almaya karar verdim. İyiki de almışım. Gsync gibi performans veremiyor freesync monitörler. Genişletmek için tıkla... Evet ama sonuç olarak FreeSync işe yarıyor mu yaramıyor mu önemli olan bu.
Ne demek hocam, Her zaman BAZiNGA! dedi: Hayır, ekrana uzaklığı ayarladıktan sonra problem değil. O model hakkında bilgim yok malesef. IPS monitörün sıkıntılarından bunalıp araştırma yaptım ve bu monitörü almaya karar verdim. İyiki de almışım. Gsync gibi performans veremiyor freesync monitörler. Genişletmek için tıkla... Evet ama sonuç olarak FreeSync işe yarıyor mu yaramıyor mu önemli olan bu.
BAZiNGA! Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 16 9 Mayıs 2019 #14 Silinen üye dedi: Ne demek hocam, Her zaman Evet ama sonuç olarak FreeSync işe yarıyor mu yaramıyor mu önemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Sadece belirtilen modellerde tam performans veriyor. O modelleri nvidianın sitesinde bulabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Ne demek hocam, Her zaman Evet ama sonuç olarak FreeSync işe yarıyor mu yaramıyor mu önemli olan bu. Genişletmek için tıkla... Sadece belirtilen modellerde tam performans veriyor. O modelleri nvidianın sitesinde bulabilirsiniz.
Yusufburakk Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 44 9 Mayıs 2019 #15 BAZiNGA! dedi: Sadece belirtilen modellerde tam performans veriyor. O modelleri nvidianın sitesinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FreeSync değil de Gsync almamı mı önerirsiniz ?
BAZiNGA! dedi: Sadece belirtilen modellerde tam performans veriyor. O modelleri nvidianın sitesinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... FreeSync değil de Gsync almamı mı önerirsiniz ?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.138 Makaleler 14 Çözümler 130 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Mayıs 2019 #16 Gsync Monitörler o özelliklerde çok pahalı olur, En az 6 Bin TL civarı diye düşünüyorum.
Yusufburakk Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 44 9 Mayıs 2019 #17 Silinen üye dedi: Gsync Monitörler o özelliklerde çok pahalı olur, En az 6 Bin TL civarı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet fiyatlar baya uçuk Gsync' de FreeSync alıp Gsync açacağım yapacak birşey yok. Çok fazla performans kaybı oluyor mu acaba. Son düzenleme: 9 Mayıs 2019
Silinen üye dedi: Gsync Monitörler o özelliklerde çok pahalı olur, En az 6 Bin TL civarı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet fiyatlar baya uçuk Gsync' de FreeSync alıp Gsync açacağım yapacak birşey yok. Çok fazla performans kaybı oluyor mu acaba.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.138 Makaleler 14 Çözümler 130 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Mayıs 2019 #18 Yusufburakk dedi: Evet fiyatlar baya uçuk Gsync' de FreeSync alıp Gsync açacağım yapacak birşey yok. Çok fazla performans kayıbı oluyor mu acaba. Genişletmek için tıkla... Hayır ahım şahım olmaz performans değil görüntü kaybı olur, Onu hissetmezsiniz zaten monitör 2k olduğu için.
Yusufburakk dedi: Evet fiyatlar baya uçuk Gsync' de FreeSync alıp Gsync açacağım yapacak birşey yok. Çok fazla performans kayıbı oluyor mu acaba. Genişletmek için tıkla... Hayır ahım şahım olmaz performans değil görüntü kaybı olur, Onu hissetmezsiniz zaten monitör 2k olduğu için.
Yusufburakk Hectopat Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 44 9 Mayıs 2019 #19 Silinen üye dedi: Hayır ahım şahım olmaz performans değil görüntü kaybı olur, Onu hissetmezsiniz zaten monitör 2k olduğu için. Genişletmek için tıkla... Görüntüde performans kaybı demek istemiştim eksik yazmışım. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: Hayır ahım şahım olmaz performans değil görüntü kaybı olur, Onu hissetmezsiniz zaten monitör 2k olduğu için. Genişletmek için tıkla... Görüntüde performans kaybı demek istemiştim eksik yazmışım. İlginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 23.138 Makaleler 14 Çözümler 130 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 9 Mayıs 2019 #20 Görüntü kaybı gözle görülür bir fark yaratmayacaktır, Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz iyi günler dilerim.
Görüntü kaybı gözle görülür bir fark yaratmayacaktır, Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz iyi günler dilerim.