4000 TL 2K monitör önerisi

Hesher

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
4000 TL bandında 2K monitör tavsiyeniz var mıdır bugün koşullarında? Ekran boyutu olarak 27 veya 30 civarı olabilir.
Ek olarak 30 dedim ama 1440p 30 inç ekranda ne kadar sağlıklı olur deneyimlemedim, kullanan varsa yazabilir teşekkürler.

Bunu önerebilirim:

Yaklaşık 3 aydır bu monitörü kullanmaktayım. İtopya üzerinden 4600₺ aldım. Ara ara yine aynı fiyatlara düşmekte. Bütçenizin biraz üstünde fakat uzun araştırmalar sonucu aldım ve keyifle kullanmaktayım. Kesinlikle tavsiye ederim.

MSI Optix G273QF 27" 165Hz 1ms (2xHDMI+Display) G-Sync Compatible WQHD Rapid IPS Oyuncu Monitör

Şuanda bu fiyat uygun* gözüküyor günümüz şartlarında ancak kullanıyor musunuz bu monitörü, yani kullanıcı fikri de önemli sonuçta

Yaklaşık 3 aydır bu monitörü kullanmaktayım. İtopya üzerinden 4600₺ aldım. Ara ara yine aynı fiyatlara düşmekte. Bütçenizin biraz üstünde fakat uzun araştırmalar sonucu aldım ve keyifle kullanmaktayım. Kesinlikle tavsiye ederim.

MSI Optix G273QF 27" 165Hz 1ms (2xHDMI+Display) G-Sync Compatible WQHD Rapid IPS Oyuncu Monitör
Buna bakacağım fiyat şuanda 4238, ghosting var diyorlar ama kullandığınız için soruyorum böyle bir durum oldu mu sizde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı