Üstteki Huawei modellerinde arama yapma ve arama yanıtlama var mı peki? Ve bu modellerde MP3 oynatıcı var mı? 1 kez alıyorum mantıklı olanından faydalanmak istiyorum açıkçası. Siz 3 Huawei modelinden hangisini önerirsiniz?
Eşim GT3 elegant (42mm, şarjı 1 hafta giden ve genelde bayanların tercih ettiği GT3 modeli) kullanıyor, oradan gördüğüm kadarıyla cevap vereyim ben de.
Arama yapma alma: Telefon saate bluetoothla bağlıyken evet gelen aramalara saatten cevap verebilirsiniz telefonu çantadan ya da cepten çıkarmadan,
Ayrıca en son arayanlar, aradıklarınız ve cevapsız aramaları saatten görüp geri arama yapabiliyorsunuz ancak telefonunuzdaki rehberden başka bir numarayı doğrudan saatten bulup arama yok diye biliyorum. (bunu eşime sorup güncellerim)
Eğer telefondan bağımsız arama ve yanıtlama arıyorsanız e-SIM özellikli saatlere bakmanız lazım. Huawei için bu özellik yeni çıkan Watch 4'ün pahalı versiyonlarına getirilmiş galiba, ayrıca e-SIM için operatörlerden ayrı bir abonelik alıyorsunuz hattınıza bağlı diye biliyorum,
Müzik dinleme: Kendi hafızasına müzik atıp kendi hoparlöründen ya da bağlayacağınız bir BT kulaklıkla dinleyebilirsiniz ama saatin hafızası düşük olduğu için (Sanırım 4 GB) ve hepsini müzik için kullanamayacağınız için yükleyebileceğiniz şarkı sayısı sınırlı, şarkıların boyutuna göre birkaç albümlük FLAC ya da 5-6 albümlük MP3 ancak yüklenebilir diyebilirim.
Ayrıca saatteki müzik uygulamasıyla telefonunuzda çalan müziği durdurabilir, devam ettirebilir, sonraki ve önceki şarkıya geçebilirsiniz (müziği ilk telefondaki uygulamadan başlatmak kaydıyla) ancak parça içerisinde ileri geri saramazsınız.