4000 TL Bilgisayar Toplama

SıtkıOnur

Kilopat
VATAN GAMING STUDIO SİSTEMİ-AMD 2600-ASUS TUF GTX1660-ASUS B450M-K-480GB-8GB RAM - Vatan Bilgisayar
Arkadaşlar merhabalar. Ben bu haftasonu bir bilgisayar alacağım. 6-7 aydır araştırıyordum zaten. Parayı şu an topladım ve aklımda bunu almak var. Bu arada Vatan üzerinden alacağım. Bu sistem bana fiyatina gore cok uygun geldi, zaten bu sistemle yayın yapacağım işlemciside şimdilik benim icin gayet yeterli. Ekran kartı RX 570 düşünürken GTX 1660 ile cok rahatladım. Tek sorunum var güç kaynağı sanırım Rampage markasının. Ve çok korkuyorum, çünkü bazı yazılarda Rampage güç kaynağı hemen bozuluyor patlıyor falan diye şeyler okudum. Bu doğru mudur? Ve sistem sizce nasıl? Konuya gelip okuduğunuz için teşekkür ederim.

Şahsen, hazır sistemleri genel olarak öneren birisi değilim. Toplama bir sistem yaptın mı? Yaptığında fiyat farkını ne olarak gördün? Sistemde ki esas amacın nedir? Neyi planlıyorsun? Gibi sorularda önem arz ediyor.

Sistem görünüşte ilgi çekici, F/P duruyor. Sorunuzun cevabını ben de merak ediyorum kasa ve PSU kalitesi nasıl acaba

Everest adı ile tanıdığımız marka, Segment Bilgisayar Dış Ticaret Ltd. şirketine aittir. Net bir bilgim olmamasına rağmen gördüğüm ve lanse edilen ürünlere karşın şunu söyleyebilirim. Pek çok markanın ürünlerinin imitasyonunu (muhtemelen) çinlilere imal ettirip. Marka ismi damgalayıp satışa sunuyorlar. Çin'in iyi ürünleri gerçekten iyidir kalitelidir sağlamdır, fakat aynı ürünün kalitesini en düşük en dandiğini bulmakta mümkün olduğunuda göz önüne almak lazım. Bu açıdan bakarsak uygun fiyata yüksek randımanlı ürünler piyasada dolanıyor. Kalitelelerinin çok iyi olmadığını, ama vasat olarakta nitelendiremiyeceğimizi düşünüyorum.

Esas amacım yayın yapmak internet hızım 10 mbps upload o konuda sorunum yok. Ve bunu toplayarak en ucuz yerlerden alsam bile 4700 4800 bandinda oluyor. Zaten benim ilk dikkatimi ceken 4000 tl sistemde gtx1660 bulunmasıydı.
Evet bende çok güvenmiyorum ama şimdilik bu sistemi bu şekilde kullanip 2 3 ay içerisinde güç kaynağını zaten değiştirmeyi düşünüyorum yani bana sadece taş çatlasın 3 4 ay dayansa yeter.

@sametcalsknn Benim bildiğim GTX 1660 ile aşağı yukarı aynı performans sergiliyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…