4000 TL Bilgisayar Toplama

@sametcalsknn Benim bildiğim GTX 1660 ile aşağı yukarı aynı performans sergiliyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RX590 ile 1660 hemen hemen aynı, 1660 3-4 FPS önde görünüyor. Ama 580 için aynı şeyi söyleyemeyiz

Arkadaşlar XIGMATEK BEAST 4 x RAINBOW FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
Kasa olarka bunu almaya karar verdim parça parça almak daha mantikli firmalarin oyununa gelmek istemiyorum. Bu kasa nasıldır? Yani kalitesiz olarak adlandirilabilirmi yoksa gayet iyi bir kasami güç kaynağı icinde bulunuyor benim icin en önemlisi güç kaynağı. Güvenilir bir güç kaynağı mı ?

Xigmatek fanı ile sorun yaşadım, toz kapması halinde çok fazla gürültü yapıyordu. O zamandan beri Xigmatek kullanmıyorum. Tek diyebileceğim bu :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı