4000 TL bisiklet önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bir bisiklet almak istiyorum, kullanım yeri olarak ise tek bir yeri söylemem doğru olmaz. Yeri geldiğinde yolda yeri geldiğinde toprak yolda kullanacağım bir bisiklet arıyorum. Boyum 176 kilo 80. internette araştırdım fakat birçok özellik gördüm ve ne olduklarını anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Aklımda Kron XC100 var ama daha iyisi olursa aynı fiyat bandında onu da düşünebilirim.

Önce ne çeşit bisiklet sürücüsüsün onu sormak lazım. Konforsuz yapamam fakat her yerde kullanmak isterim dersen şehir bisikleti al, eğer hız meraklısıysan ve bakım masraflarına katlanabilirim dersen yol bisikleti al. Yok ben sadece rahatlık isterim dersen de yumşak tekerli bir dağ bisikleti almalısın.

XC100 iyi bir secim enistem kullaniyor ve memnun gibi. Diger yandan bence butceyi bisiklete vermeyin o paraya PC toplanir.
Bilgisayar ihtiyacım yok, spor ve biraz da gezme amaçlı bisiklet almak istiyorum teşekkür ederim.
kaç vites düşünüyorsun
Ne fark edeceğine dair hiçbir fikrim yok, siz model önerirseniz araştırıp karşılaştırma şansım olur.
Önce ne çeşit bisiklet sürücüsüsün onu sormak lazım. Konforsuz yapamam fakat her yerde kullanmak isterim dersen şehir bisikleti al, eğer hız meraklısıysan ve bakım masraflarına katlanabilirim dersen yol bisikleti al. Yok ben sadece rahatlık isterim dersen de yumşak tekerli bir dağ bisikleti almalısın.
Elbette konfora da önem veririm fakat sonuçta bisiklet çok da önemseyeceğimi düşünmüyorum. Uzun yol yapmayacağım ama illaki İstanbul’da hatrı sayılır şekilde yol yapacağım, sadece şehir içi değil yeri geldiğinde bayırda toprakta bile sürebileceğim bir bisiklet arıyorum. Birazcık araştırmıştım dağ bisikleti daha uygun deniyordu, eğer önerebileceğiniz bir model varsa bakabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı