4000 TL Bütçe Core i7 4770K Sistem Toplama

İşlemciyi i7 yaparsak ekran kartından kısmamız lazım. Bence sistem çok iyi. Fiyat düşerse SSD koyarsın, seni yıllarca götürür. Sana şunu diyeyim, AMD FX 6300 ile GTX 780Ti kullanan da var ki sana önerdiğim i5 4670K süper bir işlemci.
Vatan montaj kurulum yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan kurulumu yapar ama başında durman lazım. Yoksa abuk sabuk takıyorlar parçaları. İleride işlemcini değiştirebilirsin. i7 olsa bütçeni yükseltmeni öneririm. Çünkü i7 4770K'nın yanına en az bir GTX 780 yakışır.

İşlemciyi i7 yapıp ekran kartını GTX 780'e düşürürsün ama GTX 780Ti daha performanslı bir kart. İşlemci fayda sağlamayacak bu konuda, yine alan arkadaşa kalmış. Yakışıp yakışmamakla bir alakası yok bence.

Buradan sunu anliyorum ki ekran kartina yatirim yapmaliyim. SSD'yi sart goruyorum. i7 4770 + 16 GB RAM olarak sizin sistemi kursam o da 4500 TL civari oluyor, dogru mudur?

Fuzuli masraf bence kardeşim ama içim rahat etsin dersen yap yani, alan sensin sonuçta. Bu sadece benim önerim. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı