4000 TL bütçe ile mouse, mouse pad ve kulaklık önerisi

-- DeathAdder bende stokta görünüyor
-- Klavye olarak daha iyisini önermesini ben de biliyorum kulaklık ve fareden kısıp klavyeye yatırım yapmayı doğru bulmadım o bütçede onu önerdim
-- Herkes Temu'dan alışveriş yapacak değil ben şimdi arkadaşa AliExpress'ten de ürün önerebilirim herkes Temu kullanmıyor sonuçta.

Eki Görüntüle 2349786

Farenin stoku bugün bitmişti tekrar girdiyse bilemiyorum Trendyol ve diğer sitelerde hala bitti olarak gözüküyor kendi sitelerinde bugün ödeme yapmaya çalıştığımda stok yok hatası alıyordum.

Farenin stoku bugün bitmişti tekrar girdiyse bilemiyorum Trendyol ve diğer sitelerde hala bitti olarak gözüküyor kendi sitelerinde bugün ödeme yapmaya çalıştığımda stok yok hatası alıyordum.
Gördüğünüz gibi linkte stokta şuan.

Fifine H6 yerine klasik forum önerisi yapıp ortalama kulaklık olarak Razer Blackshark V2 önerip artan paraya daha iyi mouse-klavye kombini yapılabilirdi ancak burada ana payı kulaklığın alması gerek. Arkadaşa Lenovo Legion M300 de iş görecek şekilde gelecektir mesela ama kulaklıklarda aradaki fiyat farkına daha fazla değiyor mesela.

Gördüğünüz gibi linkte stokta şu an

Trendyol ve site stokları aynı mı bilmiyorum siteden alınan ürünleri mağaza kargolama ihtimali var Trendyol deposu diye ayrıldıysa orada stokta yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-11 213816.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-11 213816.png
    286,9 KB · Görüntüleme: 23
Temu'dan ajzz 159 Pro, Razer BlackShark v2, kalanla mouse pad.

Mouse yok mu hocam 4'lü set istiyorum yazmış arkadaş
Alınabiliyorsa DeathAdder V3
Temu klavye
QCK Medium
HS35 Surround V2 (yeni ürün kırılma sorunu var mı yok mu bilmiyorum.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı