6000 TL bütçe ile klavye, mouse, mouse pad, kulaklık önerisi

Bütçe
6000

micimaco

Kilopat
Katılım
28 Aralık 2016
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın bir zamanda SteelSeries M400 klavyeme soda döküp bozdum zaten çoğu da eskidiği için hepsini aynı anda yenilemeyi düşünüyorum. Klavye için lineer Switch'li bir klavye olması önemli (Cherry Red veya Black gibi) daktilo gibi Switch'lerden haz etmiyorum. Şu an kullandığım mouse Logitech G403 Prodigy ve mousetan inanılmaz derecede memnunum tutuşu olsun sensörü olsun ama kauçuğu eriyip dökülmeye başladığı onu da değiştireceğim ama bu mouse'a olabildiğince benzer bir mouse olursa güzel olur. Kulaklığım Razer BlackShark V2X, kulaklığı alalı çok uzun süre olmadı ve güzelbir kulaklık ama hepsini değiştireceğim için kulaklığı da yenilemek istiyorum. Mousepadim yıllardır kullandığım SteelSeries QCK+ yıllardır kullandığım için üzerinde bayağı bir leke var ama onun dışında bunun direkt sıfırını da alabilirim aynısından yine de önerilerinize açığım. Hepsi için toplam bütçem 6000 TL. Teşekkürler.
 
Klavye: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Laptop.Com.TR

Mouse: SteelSeries Rival 3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kulaklık: Amazon.com.tr

Mousepad: Razer Goliathus Mobile Stealth Edition Mouse Pad

Not: Mousepad'i şuan indirimde olduğu için bu modeli attım. 399 TL'ye QCK+ almaktansa yarı fiyatına bu alınır bence. Yine son tercih sizin tabi. QCK+'da alabilirsiniz ama aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum.

Alternatif mousepad önerim: Corsair CH-9421591-WW MM150 Ultra İnce Oyuncu Mouse Pad - Medium

Senelerce QCK+ kullandım. Bu Corsair'i de deneme şansım oldu, gayet iyi bir mousepad'dir. Bunuda tercih edebilirsin. Fakat ben olsam şuanda %25 indirimde olan Razer'ı alırdım.

Not: Toplam fiyat 5750 TL falan oldu sanırım. Tam olarak hesaplamadım ama o civarda.
 

Geri
Yukarı