4000 TL bütçe ile PC toplama

4500 bütçeye 2x8 RAM istemek nedir hocam ya? Dalga mı geçiyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum?
Tek 8 lik ram yetermi hocam ?
Bir arkadaş başka bir forumda bu fotoğrafı paylaşmış bende düşmüş diye sevinmiştim fakat fotoğtaf 2017 yılına aitmiş.

Dosya Ekleri

• pc.PNG
    pc.PNG
    26,2 KB · Görüntüleme: 38

Hocam bunlar, monitörü çok bilmediğim için karışmadım diğer arkadaşlar yardımcı olsunlar.

Hocam bunlar, monitörü çok bilmediğim için karışmadım diğer arkadaşlar yardımcı olsunlar.
Kendi sistemini öneren koca yürekli.
Tek 8 lik ram yetermi hocam ?
Bir arkadaş başka bir forumda bu fotoğrafı paylaşmış bende düşmüş diye sevinmiştim fakat fotoğtaf 2017 yılına aitmiş.
Tek 8GB RAM 4500'lük bütçeye yeter artar.

Patriot nasıl bir ssd'dir?Bende almayı düşünüyorum dayanıklı mıdır?
Hocam kötü değil, aşırı iyi de değil diye biliyorum. Alınır.
Hocam hepsi kendi sistemim değil, kasa PSU SSD vs.
ben sadece sorun çıkarmadığını bildiğim parçaları attım(yanlışım varsa düzeltin), isterseniz siz de bir tane toplayın.
Hocam attığınız sistem toplam kaç ediyor, eğer bütçe yetiyorsa kendi monitörünüzü önerebilirsiniz. Bir de 4500 bütçeye Ryzen 5 3400G toplanmıyor muydu ya?

Toplam ne kadar ediyor ?

😊

Çok teşekkürler hepinize zaman ayırdığınız için .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı