Merhabalar, yazılım öğrenmek ve uygulamak için laptopuma bağlayabileceğim bir monitör arayışındayım. Benim için önemli olan monitörün yüksekliğinin vs. ayarlanabilmesi, 24 inç olması, çerçevelerinin ince olması ve gözü yormayacak bir ekrana sahip olması. Oyun oynama gibi bir derdim yok yani, sadece iş için kullanacağım. Bana önerebileceğiniz monitörler varsa, söylerseniz çok sevinirim. Benim şu anlık arasında kaldığım monitörleri ekliyorum. Bunların arasında da en mantıklısını söyleyebilirsiniz, ayrı bir model de önerebilirsiniz. 3-4K'lık bir bütçem var. Şimdiden teşekkürler,
- Bu hoşuma gitti ama dahili hoparlörü olmaması biraz düşündürdü, sizce bu çok sıkıntı yaratır mı?
- Bunun da hoparlörü yok ve taban kısmı çok hoşuma gitmedi.
www.vatanbilgisayar.com
- Bir de bu var, bunun hoparlörü var ancak taban tasarımı çok hoşuma gitmedi.
- Bu hoşuma gitti ama dahili hoparlörü olmaması biraz düşündürdü, sizce bu çok sıkıntı yaratır mı?
- Bunun da hoparlörü yok ve taban kısmı çok hoşuma gitmedi.
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus VG258QR Gaming Monitör Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus VG258QR kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.

Son düzenleyen: Moderatör: