TYT için Temel kavramları atlamak problem olur mu?

ilkay kalfa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gskill:16 Gb (2x8) Ram
R5 5500
Msı rtx 3060
1tb m2 ssd
Selam arkadaşlar, 12.sınıf öğrencisiyim TYT de temel kavramları atlamıştım. Şu an fonksiyonlardayım bir sıkıntı yaratır mı bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çalıştın mı o konulara?

Hocam geçen sene atlamıştım daha doğrusu konu anlatımını dinledim soru falan çözmemiştim ve sınavda çuvalladım şu an mezunum. Şimdi temel kavramlarda seve seve soruda çözüyorum konuda dinliyorum. Atlamak gibi bir hata yapmayın 1 yılınız boşa gider çünkü. TYT de bir şekilde halledebiliyorsunuz'da AYT matematikte 5 net yapmıştım.

Hocam geçen sene atlamıştım daha doğrusu konu anlatımını dinledim soru falan çözmemiştim ve sınavda çuvalladım şu an mezunum. Şimdi temel kavramlarda seve seve soruda çözüyorum konuda dinliyorum. Atlamak gibi bir hata yapmayın 1 yılınız boşa gider çünkü. TYT de bir şekilde halledebiliyorsunuz'da AYT matematikte 5 net yapmıştım.
Şöyleki ben konuyu falan dinliyorum iyi hoş fakat soru çözümünde kalıyorum. 1-2 temel kitap bitirdim yinede aynı. @sanes

Antrenmanlarla mat 1 ile Bıyıklı Mat'ın 10 günde temel atma kampı kitabını.

İlk kitap işlem yeteneğinizi ve hızınızı geliştirir.

Bıyıklının kitabı TYT için temel attırır, normalde çözen kişiler hemen meyvesini yediğini söylüyor siz yiyemediğinizi düşünüyorsanız bence kaynağı bir daha gözden geçirin veya matematiğin ilacını çözün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı