4000 TL bütçeyle oyuncu sistemi

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim sevgili dostum. İyi forumlar.
Arkadaşlar merak ettiğim diğer bir konu ise; Diyelim ki bu sistemi aldım ve kurulu bir şekilde elime ulaştı. Fakat içinde bir işletim sistemi kurulu değil ve en ucuz win10 sistemleri 700 liradan başlıyor. Gereksiz bir pahalılığı var bu kadar para vermeden nasıl win10 home edition sahibi olabilirim?
Yazılımbudur sitesine bak orada 29 tlye oem lisans satıyorlar orijinal

Öncelikle deneme Windows 10 sürümünü bedavaya kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Recep Baltaş'ın paylaştığı rehberi takip etmek ve güncel ISO'yu indirip bir USB'ye kurulum dosyası hazırlamak.

Hiçbir anahtar, aktivasyon olmadan Windows 10 Pro kurabilirsiniz.

Bu noktadan sonrası size kalmış. Sonsuza değin bu şekilde kullanabilirsiniz. Bazı Windows fonksiyonları, örneğin arka plan değiştirme, tema değiştirme vb. çalışmayacaktır. Sağ alt köşede de "deneme sürümüdür" yazısı kalacaktır.

Bu şekilde istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Ama başka bir çözüm arıyorsanız;

a) Dediğiniz gibi parayı basıp almak
b) Ucuz OEM anahtarı almak (20 ila 100 TL arası değişiyor, n11 gibi sitelerden alınabiliyor)

bende bu sistemi düşünüyorum almayı ekstra r5 2600 işlemci , 2x8 16 gb ram ve 1 tb hdd takviyesi ile güzel bir sistem olacağını düşünüyorum.Mönitör olarak öneriniz nedir bu sisteme ? 1000 lira limit

Attığınız sistem yerine 4000 TL’ye RX 580 8 GB içeren bir sistem toplanılabilir ve monitör olarak da AOC 24’’ 1 ms 75 Hz alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı