4000 TL civarlarında monitör tavsiyesi

kurama2

Femtopat
Katılım
18 Eylül 2022
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Samsung G3 G-SYNC olmadığı için vazgeçtim, G-SYNC olan bir monitör önerebilir misiniz 1080p.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Samsung G3 G-SYNC olmadığı için vazgeçtim, G-SYNC olan bir monitör önerebilir misiniz 1080p.

Büyük ihtimal msi ve asus önerilecek. Onlar da güzel monitörler ancak nit değerleri az. Odan güneş aldığında parlaklık yeterli gelmeyebilir. Attığım lg iyidir.
 
Freesync modellerde G-SYNC display port ile bağlanıldığında G-SYNC halloluyormuş ama bu sefer de ghostingden şikayetçiler LG kullanıyorsanız ghosting var mıydı acaba.


@Jesus Wicked hocamın attığınıda tercih edebilirsiniz.
 
FreeSync modellerde G-Sync DisplayPort ile bağlanıldığında G-Sync halloluyormuş ama bu sefer de ghostingden şikayetçiler LG kullanıyorsanız ghosting var mıydı acaba.

Ghosting istemiyorsanız direkt VA panellerden uzak durmanız gerekiyor G3'e özel bir durum değil. Sadece modeline göre miktarı değişiyor VA panellerde ama Odyssey g7'nin bile smear yaptığını gördüm UFO testlerinde dolayısıyla 4K paraya alacağın çoğu VA panel belli bir miktar gölgelenme yapar hızlı VA panelleri 10k paraya anca alırsın. Mesela biri CRG5 atmış oda VA panel olduğundan ve yavaş bir VA olduğundan ghosting yapacaktır.
 
Son düzenleme:
Ghosting istemiyorsanız direkt VA panellerden uzak durmanız gerekiyor G3'e özel bir durum değil. Sadece modeline göre miktarı değişiyor VA panellerde ama Odyssey g7'nin bile smear yaptığını gördüm UFO teste dolayısıyla 4K paraya çoğu VA panel belli bir miktar gölgelenme yapar. Mesela biri CRG5 atmış oda VA panel olduğundan ghosting yapacaktır.

https://www.hepsiburada.com/viewson...esiz-freesync-gaming-monitor-pm-HBC00004CK1H8 bu iyidir o zaman.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı