4000 TL Dizüstü Önerisi

Tasarım konusunda Monster modeller daha kabadır ve ağırdır bu bir gerçek. Oyun performansı olarak GTX 1050 ile GTX 960m yakın bir performans veriyor diye biliyorum. Ama tam emin değilim. Güç tüketimi konusunda GTX 1050 modeli daha iyi olduğu için batarya tarafında o modeller daha iyidir. Ayrıca bellek sonradan eklenebilir sonuçta. Sonradan yükseltebileceğiniz parçalar yerine sabit olanlara yatırım yapmak daha mantıklı olur. Ayrıca Monster modelde harici bir ekran için 144Hz yenileme hızı sunabiliyor. Oyun deneyimini etkileyen bir şey bu. Kasa konusunda fiziksel şubelerinde bir kontrol etmenizi öneririm. Kasası ne kadar kaliteli onu bilmiyorum.
 
gtx 10... seri notebook gpu ları masaüstü yongası kırpılmadan laptopun içine koyuluyor.Soğutması iyi olan beğendiğin bir markalardan en hesaplı olan kabylake ve gtx 10.. serisi bir laptopu almak daha mantıklı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı