4000 TL E-Spor için sistem toplama

Dediğim gibi sadece tahmin. Şöyle bir durumda var ev arkadaşıma bu sene APU sistem topladım. Hani olayı ne insan tam anlayamıyor. görünüşte şu an benim sistemim onunkinden daha iyi ama e sport oyunlarda benden daha çok performans alıyor. Bende ara sıra ufak donmalar oluyor onda tık yok. Fakat güncel bir oyun denediğimizde benim bilgisayar daha performanslı oluyor. O yüzden biraz ısındım. E-sport için iyiler bence.

Şimdilik ssd takmiyacagim. 3700 TL'ye alirim artik. Tavsiyende 470 yerine 1060 alip veya 1050 cikarsa onu alacagim. AMD gibi bir markaya guvenmiyorum. ShadowPlay yardimci olacaktir bana galiba.
Video kayıt için istiyorsan ShadowPlay gerçekten müthiş bir program. GTX 1060 için güç kaynağı olarak Corsair VS 450 veya VS 550 alabilirsin. 600W gereksiz olacaktır. Böylece eline biraz daha para kalır. Monitör tercihi olarak 1000 TL civarına çıkmanı önermem. Hayırlı olsun sistem şimdiden.

650 veya 600 W gelecek icin.

Şöyle düşün, Nvidia her yıl güç tüketimini daha da aşağı çekiyor. Gelecek için derken hangi gelecek?
Titan babayi unutmussun.

Şöyle düşün, Nvidia her yıl güç tüketimini daha da aşağı çekiyor. Gelecek için derken hangi gelecek?
Yeni konu aciyorum ayrica konu karisti adamlar benim yuzumden kavga edicekler yakinda.

Oynayacağın oyunlar düşük yük vereceği için senin monitöre baya ağırlık vermen gerekir. 144 hertz monitör alıp geri kalan bütçe ile de sistemini toplarsın. Ana kart tercihine dikkat et oyuncu sertifika olması önemli senin için hız çok önemli ve oyuncu ağ bağlantısı burada önem kazanıyor. Şu an tavsiyem 144 hertz monitör alman geri kalanıyla da sistemi dizmen. İleride de ekipmanları ayarlarsın mekanik klavye ve düzgün bir fare işini görecektir. Eğer oyunun FPS oyunu ise düzgün bir kulaklık da şart.

Burada bazıları oyun oynamak için her şeyin ekran kartı olduğunu monitörün hertz değerinin bir önemi olmadığını zannederek monitöre yüklenip sistemden feragat etmeyi saçma sanıyor. Ve çoğunlukla yaptığımız tavsiyeyi abartarak sistemi olduğundan daha kötüymüş havası vermeleri çok hoşuma gidiyor. Biz bütçenin dörtte birini monitöre vermesini istedik 3000 liraya da gayet RX 470 hatta zorlanırsa RX 480 koyulabilir. Arkadaş E-spor yazmış ilk önce bunu araştırın burada neyler önemli E-spor oyunları neden düşük yük veriyor bunları öğrenin anlayın ondan sonra burada ahkam kesin. Sanki GTX 750 Ti önermiş gibi davranmayın çoğunlukla böyle yapıyorsunuz. RX 480 ile RX 470 arasında fark olmayacak rekabetçi oyunlarda. İkisi de 200+ kare verecek Lol CS:GO gibi oyunlarda. Arkadaş size uysa 144 kare yerine 60 kare ya da 75 kare alacak. Yani yarısı kadar verim alacak sisteminden çünkü oynayacağı oyunlar GTA V vesaire değil. Tamam belki kendisi oynar E-sporcu illa kendi alanındaki oyunları oynamak zorunda değil bunu bilemeyiz ama RX 470 de böyle oyunları akıcı bir şekilde oynatacak.
@Ogzih adlı kullanıcının topladığı sistem güzel. 750 EVO ve belleği bu siteden alsanız daha iyi olacak çünkü burası garanti süresini kısıtlamıyor. Ve bellekler ömür boyu garantilidir.
Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
Arkadaşın önerdiği ana kartta da oyuncu sertifikası var ve oyuncu ağ bağlantı kontrolcüsü var. Yazılımda BenQ önde olduğu için BenQ XL2411Z öneririm. İkisi de aynı paneli kullanıyor yani görüntü kalitesinde ikisi de aynı fakat yazılımda BenQ önde.

Kardeş saçma saçma konuşuyorsun. 60 Hz olunca 200 FPS'de görüntü hala 60 fps ile aynı olacak sanıyorsun. Tecrübesizsin. Söyleyecek söz yok. Ben ne kadar kullanıcı rahat etsin sistemi uzun süre kullansın diye uğraşıyorsam senin gibi tecrübesiz insanlar da o kadar başkalarını yanlış yönlendirmeye çalışıyor. 144 Hz monitör daha yumuşak bir görüntü deneyimi sağlar ama 144 Hz monitör ile 60 Hz monitördeki 200 FPS'nin akıcılığı farklı olmaz.

@DemonDamage kardeş söylediklerimi dikkate alarak yap ekran kartı ve monitör seçimini. Monitörün 1 MS olması şart ama onu söyleyeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…