4000 TL ekipman önerisi

Bütçe
4000

Ardisos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir mouse arayışındayım. Bugün İtopya'da peşin fiyatına 6 taksit kampanyasını gördüm ve bende ekipman alacağım için araştırdım. Logitech G PRO Superlight 4000 bin TL ve yanında mouse pad de veriyorlar. Benim klavyem de kötü değil, iyi de değil, normal bir Everest'in mekanik klavyesi çsizce yarı yarıya bölüştürüp almak mı yoksa direkt Superlight almak mı? İtopya'dan olursa daha iyi olur taksit seçeneğinden dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun süredir mouse arayışındayım. Bugün İtopya'da peşin fiyatına 6 taksit kampanyasını gördüm ve bende ekipman alacağım için araştırdım. Logitech G PRO Superlight 4000 bin TL ve yanında mouse pad de veriyorlar. Benim klavyem de kötü değil, iyi de değil, normal bir Everest'in mekanik klavyesi çsizce yarı yarıya bölüştürüp almak mı yoksa direkt Superlight almak mı? İtopya'dan olursa daha iyi olur taksit seçeneğinden dolayı.
O bütçeye hem daha kaliteli mouse hemde daha kaliteli mousepad alırsın.

Yarı yarıya almak daha mantıklı bence. Bir adet HyperX Pulsefire Haste bile işinizi görecektir yani. Haklısınız Superlight aşırı hoş, hafif vs. ama bence 4000 TL vermek klavye falan alabilecekken absürt kaçıyor. Klavye olarak G413 TKL önerebilirim. Fare olarak da HyperX Pulsefire Haste (bence kablolu olsun). Mousepad için de ne kadar boyutta olacağını söylerseniz hoş olur.

Yarıya böleceksen üstteki eğer 4000TL'ye sadece mouse alacaksan bunu al.

VXE R1 Pro veya VGN F1 Pro da öneririm o fiyatlara.

Klavye için ucuz ve iyi bir model istiyorsan bunu alabilirsin.

VXE R1 Pro veya VGN F1 Pro da öneririm o fiyatlara.
Stokları yok.

fantech Helios fareyi hoşuma gitti bir de bizim bir arkadaş var MSI GM51 öneriyor en azından bildiğin marka olsun diye oda kullanıyor beğeniyor Helios'u kullanan var mı?​

Yarı yarıya almak daha mantıklı bence. Bir adet HyperX PulseFire Haste bile işinizi görecektir yani. Haklısınız Superlight aşırı hoş, hafif vs. ama bence 4000 TL vermek klavye falan alabilecekken absürt kaçıyor. Klavye olarak G413 TKL önerebilirim. Fare olarak da HyperX PulseFire Haste (bence kablolu olsun). Mouse pad için de ne kadar boyutta olacağını söylerseniz hoş olur.

Klavye olarak 413 modelini sevmiyorum hocam İncehesap Gaming gecesinden vs. klavye bulursam değerlendiririm fareyide araştırdım DPI oranları pek gerçekçi değilmiş Pulse'nin Wraith esportsan bakacağım.

fantech Helios fareyi hoşuma gitti bir de bizim bir arkadaş var MSI GM51 öneriyor en azından bildiğin marka olsun diye oda kullanıyor beğeniyor Helios'u kullanan var mı?​

Klavye olarak 413 modelini sevmiyorum hocam İncehesap Gaming gecesinden vs. klavye bulursam değerlendiririm fareyide araştırdım DPI oranları pek gerçekçi değilmiş Pulse'nin ,Wraith esportsan bakacağım.

Klavye olarak 413 modelini sevmiyorum hocam İncehesap Gaming gecesinden vs. klavye bulursam değerlendiririm fareyide araştırdım DPI oranları pek gerçekçi değilmiş Pulse'nin Wraith esportsan bakacağım.
Arkadaşın biraz boş yapmış helios çok daha iyi bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı