Ryzen 5 3600 sistem kuruyorum. Daha önce de konu oluşturdum ama elime biraz daha bütçe geçti. Ekran kartımın daha iyi olmasını istedim. Ray Tracing olması tercih edilir.
EVGA GeForce RTX2060 SUPER SC BLACK GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
EVGA GeForce RTX2060 SUPER SC BLACK GAMING 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ryzen 5 3600 sistem kuruyorum. Daha önce de konu oluşturdum ama elime biraz daha bütçe geçti. Ekran kartımın daha iyi olmasını istedim. Ray Tracing olması tercih edilir.
RTX tercih ederim diyor. AMD kart istemiyor. Zaten AMD kart önermem. Uğraşma ihtimaliniz var garantiyle iade ile. Yeni gelen AMD kartlara bakılabilir. O bütçede EVGA indirimsiz en iyilerinden. Ya bu alınır ya da indirim beklenir. Yada düz 2060 alırsınız aralarında fark yok fazla performans olarak. Ben olsam düz 2060 alırım az fark var süper ile.