4000 TL Ekran Kartı Önerisi

349196

Hectopat
Ryzen 5 3600 sistem kuruyorum. Daha önce de konu oluşturdum ama elime biraz daha bütçe geçti. Ekran kartımın daha iyi olmasını istedim. Ray Tracing olması tercih edilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun en iyilerinden.
4000 bütçeye bu alınmaz.

Ryzen 5 3600 sistem kuruyorum. Daha önce de konu oluşturdum ama elime biraz daha bütçe geçti. Ekran kartımın daha iyi olmasını istedim. Ray Tracing olması tercih edilir.
Nvidia olması ve RTX önemliyse RTX 2060S alınabilir.

Benim önerim ise o fiyatlara RTX 2070S ayarındaki RX 5700XT Nitro+ modeli olur.

Son düzenleme:
Ben olsam 5700 XT Nitro+ alırdım fakat 2070'lerin indirime girmesini bekleyip Gigabyte Windforce 3X alabilirsiniz.
Düz 2070 ayarında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4000TL bütçeye alınmaz diyoruz. Konuyu oku.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX tercih ederim diyor. AMD kart istemiyor. Zaten AMD kart önermem. Uğraşma ihtimaliniz var garantiyle iade ile. Yeni gelen AMD kartlara bakılabilir. O bütçede EVGA indirimsiz en iyilerinden. Ya bu alınır ya da indirim beklenir. Yada düz 2060 alırsınız aralarında fark yok fazla performans olarak. Ben olsam düz 2060 alırım az fark var süper ile.
Mantıklı olan düz 2060 almak fiyatı uygun birde.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı