4000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

AMD kartları sorunlu oyun oynayamaz uğraşma ihtimaliniz var.
Neresi sorunlu kardeşim insanları yanıltmayın. RX 5600 XT kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok kartın. Sapphire modeli de serin serin çalışıyor. İşlemcim de AMD, ekram kartım da AMD. 70 derecenin üstünü görmedi bu sistem. Sürücülerden yana problem de yok. Neredeymiş AMD'nin sorunu?

İfadeler: GTZ
Öneri verin modeline göre 2070 süper bakılır. Forum AMD sorunlu kartlarla kaynıyor gün aşırı sayılır. Devamlı konu açılıyor. Sen AMD kullanıyorsun sorun yaşamıyorsun diye genelleme yapamassın binlerce insan var forumda. Sorun herkeste olmuyor zaten çoğunluk diyelim.

Eğer 400 TL yükseltecekseniz bütçeyi 2070S Windforce OC var ama RX 5700 XT daha mantıklı gibi. Ne kadar değer o paraya tartışılır açıkçası.

Hocam bazıları diyecektir AMD sorunlu diye ama 20.4.2 sürümüne internetten bir bakarsanz görürsünüz sorun falan kalmadı. O yüzden benim önerim RX 5700 XT nitro+

Kesinlikle. AMD kart alıyorsanız Sapphire en iyisi. Kullanıcısı olarak çok memnunum Sapphire'dan. Serin çalışıyor.

Bütçe biraz artırarak 2070 Super Gigabyte bakılır. En mantıklısı budur.

Hocam AMD vebalı gibi davranmasanız iyi olur. Nedense her ekran kartı konusunda AMD sorunlu deyip duruyorsunuz AMD kullanıcıları aksini söylede de.

Çözümsüz kalan bir sorun var mı? Sorunların çoğu zaten kullanıcı kaynaklı. Yazılımsal sorunlar da kolaylıkla çözülebiliyor. Ben de 'Recommended WHQL' sürücü yerine 'Optimal' yani Beta sayılan sürücüyü kurduğum için problem yaşadım. Mail attım, WHQL sürücüyü kurun dediler. Sorun çözüldü. Yağ gibi akıyor oyunlarda kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…