4000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

AMD kartları sorunlu oyun oynayamaz uğraşma ihtimaliniz var.
Neresi sorunlu kardeşim insanları yanıltmayın. RX 5600 XT kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok kartın. Sapphire modeli de serin serin çalışıyor. İşlemcim de AMD, ekram kartım da AMD. 70 derecenin üstünü görmedi bu sistem. Sürücülerden yana problem de yok. Neredeymiş AMD'nin sorunu?

Öneri verin modeline göre 2070 süper bakılır. Forum AMD sorunlu kartlarla kaynıyor gün aşırı sayılır. Devamlı konu açılıyor. Sen AMD kullanıyorsun sorun yaşamıyorsun diye genelleme yapamassın binlerce insan var forumda. Sorun herkeste olmuyor zaten çoğunluk diyelim.

Eğer 400 TL yükseltecekseniz bütçeyi 2070S Windforce OC var ama RX 5700 XT daha mantıklı gibi. Ne kadar değer o paraya tartışılır açıkçası.

Ah keşke bizde görebilsek 4000 TL ekran kartını bizim sistemin toplamı 1000 TL etmiyor
Ekran kartından aşırı anlamam ama AMD almanı tavsiye ederim ben çok eski AMD kartıyla bile oyun oynayabiliyorum.
Anlamıyorsan insanları yanlış yönlendirme teknoloji bu sürekli değişiyor.

Hocam bazıları diyecektir AMD sorunlu diye ama 20.4.2 sürümüne internetten bir bakarsanz görürsünüz sorun falan kalmadı. O yüzden benim önerim RX 5700 XT nitro+

Kesinlikle. AMD kart alıyorsanız Sapphire en iyisi. Kullanıcısı olarak çok memnunum Sapphire'dan. Serin çalışıyor.

Öneri verin modeline göre 2070 süper bakılır. Forum AMD sorunlu kartlarla kaynıyor gün aşırı sayılır. Devamlı konu açılıyor. Sen AMD kullanıyorsun sorun yaşamıyorsun diye genelleme yapamassın binlerce insan var forumda. Sorun herkeste olmuyor zaten çoğunluk diyelim.
Çözümsüz kalan bir sorun var mı? Sorunların çoğu zaten kullanıcı kaynaklı. Yazılımsal sorunlar da kolaylıkla çözülebiliyor. Ben de 'Recommended WHQL' sürücü yerine 'Optimal' yani Beta sayılan sürücüyü kurduğum için problem yaşadım. Mail attım, WHQL sürücüyü kurun dediler. Sorun çözüldü. Yağ gibi akıyor oyunlarda kart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı