4000 TL gamepad önerisi

Daha fazla  
En fazla 5000 TL'ye çıkabilirim ama tercihen 4000 TL'ye gamepad önerir misiniz? Hem NFS, Forza, ETS 2 gibi oyunlar hem silah oyunları hem de futbol veya macera türü oyunlar için kullanmak istiyorum. Yani anlayacağınız her oyun için kullanışlı olsun istiyorum. Mesela yarış oyunlarında az bastığımda az çok bastığımda çok gitsin istiyorum. Silah oyunlarında da tek kademe ile direkt ateş etmek istiyorum. Bunun için ek ayar olmalı. Buna göre öneride bulunur musunuz?

En fazla 5000 TL'ye çıkabilirim ama tercihen 4000 TL'ye gamepad önerir misiniz? Hem NFS, Forza, ETS 2 gibi oyunlar hem silah oyunları hem de futbol veya macera türü oyunlar için kullanmak istiyorum. Yani anlayacağınız her oyun için kullanışlı olsun istiyorum. Mesela yarış oyunlarında az bastığımda az çok bastığımda çok gitsin istiyorum. Silah oyunlarında da tek kademe ile direkt ateş etmek istiyorum. Bunun için ek ayar olmalı. Buna göre öneride bulunur musunuz?

O basma ayarı vs. tüm gamepadlerde var o bir özellik değil bunun dışında DualSense veya 9.nesil seçenebilirsiniz bunlar haricinde yurt dışı satışları 30 euro yüzünden kapandı ancak üst seviye gamepadler var 2.elde 3000 4000e hall effect vs. vs. vs. diye.

Xbox gamepadlerini öneririm.

3500TL civarına çözersin ucuz ve kaliteli mediamarktan al ucuz olsun diye Trendyol'da falan uğraşma.

@wenomechainsama hocam basma ayarından kastım şu aslında az bastığımda az çok bastığımda çok gitsin ama mesela silah oyununda bir gecikme. Silah oyunu oynarken hassasiyeti kapatıp sadece bas çek ile çalışabilir mi? Bildiğim kadarıyla bazı gamepadler ayar ile ikisini de destekliyor.

Önerdiğiniz modelleri pek anlamadım mümkünse link atar mısınız? Sıfır düşünüyorum bu arada.

Flydigi Apex 3-4, Vader 3-4. Fiyat konusu nereden alacağınıza göre değişir ama 3 serisi genelde bütçenize uygun.
Biraz daha beklerseniz MSİ güzel bir ürün sürecek piyasaya. Fiyat belli değil fakat tahminimce 4-5k civarında olur.

Xbox gamepadlerini öneririm.

3500TL civarına çözersin ucuz ve kaliteli mediamarktan al ucuz olsun diye Trendyol'da falan uğraşma.
2500 TL'ye de var ama kaliteli değil, kesinlikle fiyatını hak etmiyor. 1500tl olsa düşünülür.

Flydigi Apex 3-4, Vader 3-4. Fiyat konusu nereden alacağınıza göre değişir ama 3 serisi genelde bütçenize uygun.
Biraz daha beklerseniz MSİ güzel bir ürün sürecek piyasaya. Fiyat belli değil fakat tahminimce 4-5k civarında olur.
Hocam piyasada satılan güncel PS veya Xbox kollarına göre avantajı nedir önerdiklerinizin? Dediğim özellikleri karşılıyor mu? Bir de aralarında ciddi farklar var mı hangisini önerirsiniz siz?

Hocam piyasada satılan güncel PS veya Xbox kollarına göre avantajı nedir önerdiklerinizin? Dediğim özellikleri karşılıyor mu? Bir de aralarında ciddi farklar var mı hangisini önerirsiniz siz?

En temel farkları hall effect PS ve Xbox kontrolcülerinde hall effect yok hall effect denilen şey joyistik ve tetiklerin mekanik yerine manyetik bir şekilde algılama yapması normalde Xbox ve DualSense kullanıma göre 3-4 senede 1 patlıyor joyistikleri firmalarda bunu açık olarak kullanıyorlar 1 tanesini 10 sene kullanacaklarına 10 senede 3 tane alsınlar tarzında ama hall effect olan bir kontrolcü alırsanız bana mısın demez uzun seneler (kullanıma bağlı)

En temel farkları hall effect PS ve Xbox kontrolcülerinde hall effect yok hall effect denilen şey joyistik ve tetiklerin mekanik yerine manyetik bir şekilde algılama yapması normalde Xbox ve DualSense kullanıma göre 3-4 senede 1 patlıyor joyistikleri firmalarda bunu açık olarak kullanıyorlar 1 tanesini 10 sene kullanacaklarına 10 senede 3 tane alsınlar tarzında ama hall effect olan bir kontrolcü alırsanız bana mısın demez uzun seneler (kullanıma bağlı)
Eyvallah hocam ayrintili açıklama için. Yani siz de @771722 nin önerdiği modelleri öneriyorsunuz anladığım kadarıyla. Aralarında hangisini önerirsiniz? 3 ve 4 arasında ne fark var? Değer mi?

Hocam PS veya Xbox kolları fiyatını hak etmiyor, özellikle Xbox tarafına bakarsak çin malı bir üretim var, stick drift sorunları, berbat hassasiyetler, kısa sürede bozulan cihazlar bunlar.
PS tarafı biraz daha iyi ve uzun ömürlü en azından 2-3 sene rahat kullanırsınız ve en azından ek özellikleri var trigger vibration gibi vb vb.

Flydigi tarafına gelirsekte Apex serisi daha fantezik bir seri, ekranları oluyor, fantastik tasarımları oluyor ve daha pahalı bir seri. Vader serisi ise dış görünüşten öte donanıma odaklanmış f/p ürünler. Aşağıya Vader 3-4 farklarını ekleyeceğim çok minimal farklar mevcut fakat yurtdışı satış fiyatı çok yakın diye biliyorum bu nedenle 4 tercih etmek daha mantıklı.
Bu arada bu ürünleri alacaksanız şahsi tavsiyem Glocalzone üzerinden yurtdışından gelen birisine amazon üzerinden aldırtıp getirtmeniz en uygun ve en risksizi olur.
Birde forumda bir kaç gündür denk geldiğim bir site var güvenilir olduğu söyleniyor siz yinede araştırın, adamlar yutdışında f/p ne kadar ürün varsa çekmişler, flydigi, gulikit ürünleri vs vs. ; Flydigi Vader 4 Pro - Kablosuz Gamepad - RGB - 40-100gf Ayarlanabilir Joistik Kuvvet Anahtarlama Titreşim Tetik - PC - Switch - Android IOS Desteği - 1000Hz - Siyah

Eklemek isterim ki sitede Gulikit KingKong 3 Max ve Pro ürünleride mevcut, bunlarda bütçeyi azaltmak için tercih edilebilir, fakat flydigi kadar dolu dolu özelliklere sahip değiller ve daha çok rekabetci fps oyunları için tasarlanmış ürünler. Ama memnun eder mi? kesinlikle eder.

Dosya Ekleri

• 71-jQ40vttL._SL1500_.jpg
    71-jQ40vttL._SL1500_.jpg
    122,9 KB · Görüntüleme: 35
@771722 bu ürünlerin kablolu olanı yok mu? Kablosuz olunca gecikme daha fazla olmaz mı? Ayrıca bir zaman sonra batarya ölmez mi?

@wenomechainsama @771722 hocalarım Flydigi'yi malesef ki Türkiye'de bulmakta zorlanıyorum. Buna muadil yine Hall Effect olan bir gamepad var mı? 8bitdo'nun buna muadil gamepad'i var mı mesela?

Bir de neden hep kablosuz bunlar? Batarya ölme sorunu olmaz mı ileride? Kablolu olunca gecikme daha az olmaz mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı