4000 TL gamepad önerisi

Merhaba arkadaşlar maksimum bütçem 4K. Şu modelleri düşündüm. Öneri veya düşünceniz varsa yazarsanız sevinirim.

Fantech Nova Pro V2.
Bıgbıg Won Blitz 2
Bıgbıg Won Blitz.
8BitDo Ultimate.
GameSir Cyclone2.

Merhaba arkadaşlar maksimum bütçem 4K. Şu modelleri düşündüm. Öneri veya düşünceniz varsa yazarsanız sevinirim.

Fantech Nova Pro v2.
Bıgbıg won Blitz 2
Bıgbıg won Blitz.
8BitDo Ultimate.
GameSir Cyclone2.

Cyclone 2 en iyisi onu alın derim çok güzel bir gamepad.

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz. Genel her şeyi kattığınızda en iyisi cyclone 2 aralarında. Hem fps hem hikaye hem de yarış için en iyisi aralarında. Sadece fps özelinde oynamak istedeydiniz blitz 2 derdim ama tüm kategoriler dahilinde en iyisi cyclone 2

Ne tarz oyunlar oynuyorsunuz. Genel her şeyi kattığınızda en iyisi Cyclone 2 aralarında. Hem FPS hem hikaye hem de yarış için en iyisi aralarında. Sadece FPS özelinde oynamak istedeydiniz Blitz 2 derdim ama tüm kategoriler dahilinde en iyisi Cyclone 2

Gamepad'i hikayeli oyunlar ve FIFA tarzı spor oyunlarında kullanıyorum.

Nova Pro da alabilirsiniz o zaman hocam veya EOS Pro da düşünebilirsin.

EOS Pro arkadaşta var o kadar hoşuma gitmedi o da çok memnun değildi o yüzden buraya yazmadım.

O zaman Cyclone 2 en iyi seçim.

Anladım teşekkürler en son neye karar verip alırsam geldiğinde buraya dönüş yapacağım.

Burada bulunmayan başka model önerileriniz varsa onları da yazarsanız sevinirim.

Cyclone 2'yi standı ile beraber 2.900TL'ye aldım geldiğinde sorusu olan birileri olursa cevaplarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı