4000 TL GTX 1060 Toplama Bilgisayar

Adsız5.png

Bak burada daha hesaplı oldu. Hem Asus H170 Pro Gaming anakart hemde daha iyi RAM. Bunuda beğenmezse benden bu kadar :D.

Ben bile kendimden böyle performans beklemiyordum :D. Daha iyisi yapılırmı bilemem. RAM'i 8GB tutup SSD alınırdı ama arkadaş istemiyormuş. SSD'si varsa bilemem de yoksa yazık olur sisteme.

100 lira gibi bir farkla 250 GB SSD girmiş. Gayet güzel. Teşekkür ederiz.

Konuda cevabı bulunan ve uğraşıp sistem toplayan herkese teşekkür ederim. Aşağı yukarı nasıl bir sistem alınacağı belli oldu. Nereden alınacağı konusu da arkadaşımın kararına bağlı. Tekrar teşekkür ederim.

Teknobiyotik'i tavsiye ederim bende oradan 3500TL civarı bir sistem toplayacağım. Önemli değil. Birkaç gündür oyun oynamaktan sıkılıp 10 saatimi forumda geçiriyorum. İnsanlara PC önerisi yapıyorum. Güzel ve zevkli oluyor. Kendimi de geliştirmiş oluyorum.

İleride belki O.C. yapabilirim dedi. Bu önerdiğiniz nasıl?

Dün bir tane siteye denk geldim ama ismine dikkat etmedim. İstediğim ürünü yazıyordun. Hangi sitede veya mağazada ne kadar ucuzdan pahalıya sıralıyordu. Bilen biri sitenin ismini yazabilir mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı