4000 TL GTX 1080 sistem toplama

Bence en az 2666 MHz. RAM alın. Vatan bilgisayarda 280 TL civarı bulunuyor. Crucial markaydı galiba. Ekran kartını Galax ile değiştirirseniz 2666 Mhz. alabilirsiniz. RAM frekansı, Ryzen platformunda önemli.

Konuyu karıştırıyorum ama danışmak istediğim bir konu var.
Dün vatana gittim sistem listemi gösterdim haftaya alacağımı stok eksiği varsa giderilmesini, geldiğimde herhangi bir sıkıntı çekmeden toplayıp gitmek istediğimi söyledim.
Listemde ekran kartı olarak Sea Hawk vardı ve vatandaki ilgili kişinin bana cevabı;
Bütün vatan şubelerine bu karttan toplam 2 tane gelmiş zaten MSI da bu kartı bir süre önce üretimden kaldırdı sıfırını bulamayabilirsin dedi.
Halbuki teknobiyotik ve nanokatolog gibi sitelerde satılan bir ürün sea hawk. Onun yerine Zotac gtx 1080 önerip listeye onu ekledi. (300TL daha pahalı yanılmıyorsam) Kısaca sorum şu sizce Zotac seçimi doğru oldu mu yoksa sea hawk almamda bir sakınca var mı? Yani bir ekran kartı 2400 TL iken diğeri 3500 TL olabiliyor marka farkından dolayı ne fark var aralarında öyle dağlar kadar diyebileceğimiz? En ucuz olan marka 1080 alsam ne kaybederim?
MSI Sea Hawk çok daha iyidir. Ellerinde fazla Zotac var diye yapıyorlar. Sea Hawk isteyin.

Bence en az 2666 MHz. RAM alın. Vatan bilgisayarda 280 TL civarı bulunuyor. Crucial markaydı galiba. Ekran kartını Galax ile değiştirirseniz 2666 Mhz. alabilirsiniz. RAM frekansı, Ryzen platformunda önemli.

MSI Sea Hawk çok daha iyidir. Ellerinde fazla Zotac var diye yapıyorlar. Sea Hawk isteyin.
Sea Hawk hiçbir şekilde stoklarında yokmuş bana söyledikleri o nanokatalog sitesinden sipariş etsem güven veya başka problem yaşamalımıyım sizce hiç denemedim daha önce.

upload_2017-8-30_19-52-21.png

G.Skill RipjawsV Kırmızı 8GB 3000MHz DDR4 Gaming (Oyuncu) Ram (F4-3000C15S-8GVRB) - incehesap.com

Geriye kalan 200 TL ile kasa alabilirsin. Bence bütçeni biraz daha arttırıp şu kasayı almanı öneririm.

PHANTEKS Eclipse P400 Tempered Glass - Mini tower ATX, E-ATX, Micro/Mini/Flex-ATX, Mini-ITX - Power Supply Cooler - USB, USB 3.0

Siyah modelini istersen seçebilirsin.

Sen bilirsin. Bütçen zora girmesin diye öyle bir öneride bulunmuştum. :)
Hocam peki Dark N10 750W 80+ kasalar nasıldır arkadaş 400 TL'ye veririm diyor da iyi mi sorunu vs. var mı bunların?
Sağolun parçalsr belirlendi ama yine de çok teşekkürler :)

Sea Hawk hiçbir şekilde stoklarında yokmuş bana söyledikleri o nanokatalog sitesinden sipariş etsem güven veya başka problem yaşamalımıyım sizce hiç denemedim daha önce.

Hocam selamlar, kısa zaman önce nanokatalog sitesinden bahsettiğiniz kartı aldım. Ürün ve site güvenilirdir, ben bir sıkıntı yaşamadım. Haftasonuna denk geldiği için kargo takip numarasında sorun yaşadım ama onu da Yurtiçi Kargo ile görüşüp adınıza sorgulama yapıp öğrenebiliyorsunuz zaten. Kart taş gibi elime ulaştı, henüz kullanmak nasip olmadı ama bir sıkıntısı olursa MSI garantili zaten. Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı