4000 TL Her şey dahil sistem toplama

YiğitDemir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu yıl sistem yenileme konusunda nihayet babamı ikna ettim. 4000 TL'ye içinde monitör, klavye ve mouse dahil bir sistem toplamak istiyorum. Yeterince iyi bir kulaklığım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Oyun bazlı bir sistem toplamak istiyorum. Intel veya AMD olması fark etmez. Ayrıca sistemi Vatan'dan toplayacağım

Vatan yerine başka yerlerden toplama şansınız var mı?
Mesela Teknobiyotik kapıda ödeme seçeneği ile bir alternatif olabilir. Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız Sinerji sitesinin mağazası mevcut.

Vatan Bilgisayar gereksiz pahalı olduğu için pek tavsiye etmiyorum.

Vatan yerine başka yerlerden toplama şansınız var mı?
Mesela Teknobiyotik kapıda ödeme seçeneği ile bir alternatif olabilir. Eğer İstanbul'da ikamet ediyorsanız Sinerji sitesinin mağazası mevcut.

Vatan Bilgisayar gereksiz pahalı olduğu için pek tavsiye etmiyorum.
Ankara'da yaşıyorum. Teknobiyotik Ankaraya kapıda ödeme ile getirebiliyorsa oradanda alabilirim.

Hepsi burada kdv indirimi var.
Babam internetten alışveriş yapmaya kesinlikle izin vermiyor. Asla güvenmez. O yüzden internetten alışveriş yapmam mümkün değil. Bir çok kez internet alışverişine ikna etmeye çalıştım ama asla izin vermiyor. Kapıda ödemeye bir şey demez ama çünkü onun korktuğu kredi kartından fazla para çekilmesi, ürünün gelmeme ihtimali vs.

Vatan'dan sistem toplayabilecek bir arkadaş yok mu?

Screenshot_2017-06-08-19-40-35.png
Screenshot_2017-06-08-19-40-40.png

Bu sisteme isterseniz Adata SU800 128 GB SSD ekleyebilirsiniz fakat 40 TL kadar bütçenizi aşar. RX 570 şu an için gereksiz pahalı. Ondan dolayı GTX 1050 Ti önerdim.

Merhaba arkadaşlar, bu yıl sistem yenileme konusunda nihayet babamı ikna ettim. 4000 TL'ye içinde monitör, klavye ve mouse dahil bir sistem toplamak istiyorum. Yeterince iyi bir kulaklığım var. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Oyun bazlı bir sistem toplamak istiyorum. Intel veya AMD olması fark etmez. Ayrıca sistemi Vatan'dan toplayacağım

08.06.2017
Monitörlü 4000 TL PC
harddisk =WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
ekran kartı =ASUS GeForce GTX1060 GDDR5 6GB 192Bit NVIDIA Dual DX12 Ekran Kartı
işlemci =AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz - 3.6GHz 16MB 65W 14nm İşlemci
anakart =MSI B350M MORTAR AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart
ram =GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram
monitör =VIEWSONIC 21.5”" VX2257-mhd AMD FreeSync™ 75 Hz 1MS GAMING MONİTÖR
KASA =THERMALTAKE VERSA N21 80PLUS 600W USB3.0 PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA
VEYA= EVEREST RAMPAGE HECTORA GAMİNG USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA
GÜÇ KAYNAGI =XIGMATEK CENTAURO SERİSİ 80PLUS 700W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

1050 ti alma attıgım sistemde monitörü çıkartıp ssd ve ram i 16 yapabilirsin

Zaten o sistemi almayacaktım. Nezaketen teşekkür ettim. Arkadaşım 2000 tl'ye 1050ti ile sistem topladı, asla 4000 tl verip 1050 ti ile sistem toplamam. Seninki daha güzel bir sistem olmuş teşekkür ederim. Ama sanırım 1060 yerine rx 580'in normal fiyatlara inmesini bekleyip alacağım.

enuygun sitelerin başında fiyat bulucu akakçe ve hepsiburada sitesini öneririm güvenebilirsiniz. bir sorun olduğunda akakçe bile müdahale edebiliyor firmalara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı